Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - Psts.gr

Ο φωτογραφικός φακός «αιχμαλώτισε» ένα σπάνιο πλάνο, ασυνήθιστο για άλλη εποχή του χρόνου, ωστόσο συχνό μέσα στο φετινό καλοκαίρι που η ακτοπλοϊκή κίνηση έχει χτυπήσει «κόκκινο»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια μεγάλη συναυλία με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τραγουδιστή της νεολαίας Κωνσταντίνο Αργυρό, πρόκειται να παρουσιαστεί στην Πάρο το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια, πιο νωρίς από κάθε άλλη χρονιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ασφυκτικά μεγάλη είναι η κίνηση που παρατηρείται αυτές τις μέρες στην αφετηρία του ΚΤΕΛ στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι σαφές πώς οι Παρασκευές στο γραφείο είναι δύσκολες και κανείς δεν θέλει να πηγαίνει στην πραγματικότητα. Γι' αυτό μια νέα τάση έχει ξεκινήσει στην Αμερική που δημιουργεί νέες προκλήσεις στους εργοδότες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε 4,3 εκατομμύρια άτομα ανήλθαν πέρυσι οι Έλληνες όλων των ηλικιών που πραγματοποίησαν τουλάχιστον ένα ταξίδι, ενώ πραγματοποιήθηκαν 6,3 εκατομμύρια ταξίδια, σημειώνοντας αύξηση 13% και 10,1%, αντίστοιχα, σε σύγκριση με τα στοιχεία του 2020. Το σύνολο των διανυκτερεύσεων ανήλθε σε 69,7 εκατομμύρια και οι δαπάνες σε 2.197,3 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση 4,7% και 20,6%, αντίστοιχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διήμερο Φεστιβάλ προβολής Αγροτικών Προϊόντων θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της Γιορτής του Ρεβιθιού που θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Πρόδρομος το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Ιουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τα ψηφιακά αντίγραφα διπλώματος και ταυτότητας στο gov.gr wallet έχουν ακριβώς την ίδια ισχύ με τα έγχαρτα πιστοποιητικά εντός της χώρας, με μόνη εξαίρεση τα διεθνή ταξίδια.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 15:09

Αρχαία Λατομεία: ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ !

Παρακολουθούμε με μεγάλη αγωνία τις μεθοδεύσεις για την «αγοραπωλησία» του Αρχαιολογικού χώρου των αρχαίων Λατομείων στο Μαράθι. Αγοραστής φέρεται να είναι ιδιώτης που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε παρακείμενο χώρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με την παρουσίαση των έργων που φιλοτέχνησαν οι καλλιτέχνες Αφροδίτη Λίτη, Τάκης Κοζόκος,Χρήστος Λαζαράκης και Βαγγέλης Χατζής, δουλεύοντας μαζί με τέσσερις απόφοιτους και σπουδαστές του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου, ολοκληρώνεται το 3ο Συμπόσιο Γλυπτικής στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, την Τετάρτη 3 Αυγούστου (ώρα 20:00).Την εκδήλωση θα πλαισιώσει χορευτικό δρώμενο από την Άλκηστη Μέττα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos