Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023 - Psts.gr
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 01:25

ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-3

Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα που νικάει την ΑΕΚ στην Opap Arena. Οι Πειραιώτες επικράτησαν της Ένωσης με 3-1 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και έβαλαν φωτιά στα πλέι οφ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 3,17,29,39,44, και Τζόκερ ο αριθμός 12 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου 2023, το video clip του τραγουδιού «What They Say» του Βίκτωρα Βερνίκου έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ, από την εκπομπή «Δύο στη 1», λίγο πριν ταξιδέψει στο Λίβερπουλ, στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η εξέλιξη της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου σχετικά με το έργο του νέου εμπορικού λιμανιού στη θέση Καμινάκι στο Πίσω Λιβάδι, «σκόνταψε» στην ανάγκη υποβολής πρόσθετων στοιχείων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέφτει η αυλαία στην κανονική διάρκεια της Σούπερ Λιγκ, φυσικά δεσπόζει το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Επιστροφή Νέλσον Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ, ενώ το διπλό της Μπαρτσελόνα στη χώρα των Βάσκων λέει και με το παραπάνω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κάτι περισσότερο από συναρπαστικό είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με δράση στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και φινάλε στην κανονική διάρκεια της ελληνικής Super League, με επτά αναμετρήσεις να διεξάγονται σήμερα Κυριακή (12/03) με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00. Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα και το Betarades.gr εντόπισε πρόταση με αξία από το σπουδαίο παιχνίδι της "OPAP Arena", το οποίο θα δούμε αναλυτικά παρακάτω. 

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Tριήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε ο Νίκος Συρμαλένιος στην ιδιαίτερη πατρίδα του στη Μήλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ της Τρίτης (7/3) ο υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, Μανώλης Ψαρρός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ημέρα νέων μεγάλων συλλαλητηρίων σήμερα Κυριακή καθώς τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη διοργανώνονται συγκεντρώσεις για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tέλος το TikTok από τα υπηρεσιακά τηλέφωνα των ομοσπονδιακών δημοσίων υπαλλήλων του Βελγίου, έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της χώρας, αναφέρει η εφημερίδα Le Soir.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos