Πάρος: Νέα γνωμοδότηση ζητά η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για το Εμπορικό Λιμάνι στο Καμινάκι – Καθυστέρηση στη δημοπράτηση του έργου

12 Μαρτίου 2023 14:03

Η εξέλιξη της διαδικασίας περιβαλλοντικής αδειοδότησης από το Περιφερειακό Συμβούλιο Ν. Αιγαίου σχετικά με το έργο του νέου εμπορικού λιμανιού στη θέση Καμινάκι στο Πίσω Λιβάδι, «σκόνταψε» στην ανάγκη υποβολής πρόσθετων στοιχείων.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης που συνεδρίασε πριν από λίγες μέρες, αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή της γνωμοδότησης επί του θέματος προκειμένου να λάβει νέα γνωμοδότηση από την Επιτροπή Σχεδιασμού Ανάπτυξης Λιμένων (Ε.Σ.Α.Λ.) αναφορικά με την οδική πρόσβαση στο έργο.

Σημειώνεται ότι το έργο του νέου εμπορικού λιμανιού στην Πάρο, αναμενόταν να δημοπρατηθεί εντός του έτους 2023. Με την ανωτέρω ωστόσο καθυστέρηση για εκ νέου γνωμοδότηση από την Ε.Σ.Α.Λ., η δημοπράτησή του και κατ΄ επέκταση η υλοποίησή του αναμένεται να καθυστερήσουν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos