Δημήτρης Σταρόβας: Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού

30 Ιανουαρίου 2021 13:11

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά, ευθέως και χωρίς περιστροφές, κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

 

Ηδη τα social media έχουν πλημμυρίσει με μηνύματα στήριξης στις τρεις ηθοποιούς, που είχαν το θάρρος να βγουν τώρα και να καταγγείλουν τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστησαν.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος είναι φίλος με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, με τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή «Ευτυχείτε» κατέθεσε μια διαφορετική άποψη, που προκαλεί αίσθηση.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Κώστα. Εάν γνώριζα κάτι, δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση. Και ο αδερφός μου να ήταν, το ίδιο θα έκανα», ξεκαθάρισε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας, και στη συνέχεια πρόσθεσε:

 «Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς και δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν γίνεται, ρε παιδιά, αυτό το πράγμα... Μη σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλας. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον ούτε οτιδήποτε, προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας, αφού σημείωσε πως «θα πω και κάτι που είναι λίγο επικίνδυνο, με ρίσκο να παρεξηγηθώ», δήλωσε το εξής: «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή... Ο Κώστας είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα. Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες -με όλο τον σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα- παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ, προσωπικά. Απλά, το αναφέρω».

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos