Κώστας Αρζόγλου: «Ο Κιμούλης μου έκανε τη ζωή κόλαση» -Τι είπε για τον Σπυρόπουλο

31 Ιανουαρίου 2021 14:13

Για όσες καταγγελίες έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες κατά του Γιώργου Κιμούλη και του Κώστα Σπυρόπουλου, μίλησε ο Κώστας Αρζόγλου.

 

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Ελα Χαμογέλα», έκανε καταρχάς λόγο για δυο εντελώς διαφορετικές υποθέσεις.

Οσον αφορά τον Γιώργο Κιμούλη, με τον οποίο ο Κώστας Αρζόγλου συνεργάστηκε στο παρελθόν στην παράσταση , σημείωσε χαρακτηριστικά: «Aυτό που έχω να κατηγορήσω τον Γιώργο είναι μη αποδείξιμα και μη ποινικά κολάσιμα. Είναι θέμα ατμόσφαιρας και αέρα.
Ο Γιώργος μού είχε κάνει τη ζωή κόλαση. Κόλαση! Μία ολόκληρη σεζόν κάθε μέρα πήγαινα στο θέατρο σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Ήμουν σκηνοθέτης και ηθοποιός στην παράσταση "Ζητείται τενόρος" και ο Γιώργος είναι αρκετά χρόνια μικρότερός μου. Δεν μιλιόμαστε επί πολλούς μήνες, σε διπλανά καμαρίνια. Στη σκηνή ενοχλούσε. Έκανε τις σκηνές του μεγαλύτερες, άλλαζε τελείως μα τελείως το κείμενο - δηλαδή θέλω να πω έβαζε μέχρι και ποντιακά ανέκδοτα μέσα στη σκηνή.

Έλεγε υπήρχε πρόβλημα με το κείμενο -που είχε κάνει μετάφραση η Έλενα - το άλλαζε συνέχεια. Με τον Γιώργο κάναμε να μιλήσουμε 25 χρόνια ενώ ήμασταν πολύ φίλοι. Ήθελε μία παράσταση ομαδική να την καρπωθεί ο ίδιος και αυτό γινόταν με διάφορους τρόπους επί σκηνής» είπε ο Κώστας Αρζόγλου. Μάλιστα, ο Κώστας Αρζόγλου είπε ότι ο Γιώργος Κιμούλης του έδωσε μία αγκωνιά όταν πήγε να υποκλιθεί στο κοινό στην πρεμιέρα της παράστασης .

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε τη σκηνική ευφυία από την ευφυία της ζωής» πρόσθεσε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Αξίζει να σημειωθεί πως για αυτή τη δύσκολη συνεργασία έκανε λόγο και η Ελενα Ακριτά σε άρθρο της στο news247: «Θυμάμαι τον πρώην άντρα μου Κώστα Αρζόγλου όταν γύρισε σπίτι μετά την τελευταία παράσταση του έργου «Ζητείται τενόρος» όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Κιμούλη. Τέσσερις ολόκληρους μήνες δεν αντάλλαξαν μια – μια! - λέξη: είχαν τσακωθεί από την πρώτη πρόβα. -Κώστα, πώς αισθάνθηκες που τελειώσατε; -Σαν να έπεσε η χούντα».

«Δεν πιστεύω όσα λέγονται για τον Κώστα Σπυρόπουλο»
Για τον Κώστα Σπυρόπουλο ο Κώστας Αρζόγλου θέλησε να πει ότι: «Καταρχήν δεν τα πιστεύω αυτά για τον Κώστα και είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν εκ προθέσεως, ακόμη κι αν ειπώθηκε κάτι. Δεν είχε φαντάζομαι αυτήν την πρόθεση καθόλου».

Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή η Τζένη Μπότση, η Λουκία Μιχαλά και η Αγγελική Λάμπρη κατήγγειλαν πως στο παρελθόν έπεσαν θύματα γενετήσιων πράξεων από τον Κώστα Σπυρόπουλο ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μια σειρά από καταγγελίες άλλων γυναικών για το ίδιο πρόσωπο.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos