Ο Πατούλης με εξώδικο απαγορεύει στη σύζυγό του, Μαρίνα, να μιλάει για εκείνον στα ΜΜΕ, αλλιώς θα της κάνει μήνυση

24 Μαρτίου 2021 16:29

Επιστολή-εξώδικο έστειλε ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη.


Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο περιφερειάρχης Αττικής με το εξώδικό του στη σύζυγό του, Μαρίνα, της ζητεί να σταματήσει να μιλά για εκείνον και την οικογένειά του σε δημόσιες εμφανίσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μηνύσει και την ίδια και τα ΜΜΕ που φιλοξενούν τις δηλώσεις της.

Το εξώδικο αυτό, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιώργος Πατούλης το έστειλε στη Μαρίνα Πατούλη την Τρίτη, 23 Μαρτίου.

Θυμίζουμε πως σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ηello», η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε ότι η κρίση στον γάμο τους κρατάει περίπου τρεις μήνες, πως ο Γιώργος Πατούλης έχει φύγει από το σπίτι τους και ότι δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Πατούλης χθες τηλεφώνησε σε διάφορα ΜΜΕ ζητώντας τους να μην προβάλλουν τις δηλώσεις της συζύγου του Μαρίνας εξηγώντας ότι θέλει να προστατέψει την οικογένειά του και το ανήλικο παιδί του και προειδοποιώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά.

iefimerida.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos