Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψουν στο χωριό

24 Μαρτίου 2021 23:32

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης στις Άγριες Μέλισσες; Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική. 

Άγριες Μέλισσες, Πέμπτη 25 Μαρτίου – Επεισόδιο 115: Η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο πως πρέπει να επιστρέψουν στο χωριό. Εκείνος, όμως, είναι ανένδοτος και αποφασισμένος να μείνουν με το παιδί στο Παρίσι. Η κατάθεση της Ελένης φέρνει τους δικαστές μπροστά στις ευθύνες της Δικαιοσύνης.

Θα πει την αλήθεια στην Ελένη που απορεί για την αισιοδοξία της;

Spoiler για τα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες

Ο Νικηφόρος, στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, θα οδηγηθεί σε ακραίες συμπεριφορές απέναντι στην Ασημίνα, αλλά και στις αδελφές της. Ο ίδιος βγαίνει εκτός ελέγχου. Ωστόσο, η συμπεριφορά του αυτή δεν είναι αψυχολόγητη. Ο Νικηφόρος ανακαλύπτει κάτι που τον σοκάρει και το διαζύγιο για εκείνον είναι μονόδρομος.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv, καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και της απαγορεύει να έρθει σε επαφή με τον γιο του. Από το μίσος που τρέφει για τη γυναίκα του, αλλά και τη Δρόσω, δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά και να διακρίνει πως ο μικρός Σέργιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Μυρσίνη πηγαίνει τον Σέργιο κρυφά στην Ασημίνα για να ανέβει η ψυχολογία του. Αυτή η επίσκεψη θα φέρει τα πάνω κάτω στα δύο σπίτια, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος πηγαίνει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση και η κατάσταση οδηγείται εκτός ελέγχου. Οι τρεις αδελφές ενημερώνονται πως το δικαστήριο δίνει προς το παρόν την επιμέλεια στον Νικηφόρο και καταρρακώνονται.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος μετά από αυτή την εξέλιξη χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα και είναι τόσο εχθρικός απέναντί της. Όμως το εκμυστηρεύεται σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα στις Άγριες Μέλισσες.

Μήπως ο Νικηφόρος ανακαλύπτει το θανάσιμο μυστικό που κρύβουν οι τρεις αδελφές Σταμίρη, αναρωτιόμαστε εμείς.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos