Survivor 4: Το νέο οικονομικό deal που έκαναν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

30 Μαϊος 2021 18:52

Μπορεί για τον Τζέιμς Καφετζή η παράταση του Survivor 4 μέχρι τον Ιούλιο να ήταν ο λόγος που αποφάσισε να αποχωρήσει ωστόσο φαίνεται πως ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφεραν έτσι να κάνουν ένα νέο deal.

Αλλωστε όπως όλα δείχνουν το ρομάντζο μεταξύ Σάκης και Μαριαλένας είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του Ατζούν Ιλίτζαλι στο Survivor. Ετσι όπως αναφέρθηκε στον αέρα του Πρωινό και τον Αλέξη Μίχα, η 25χρονη γυμνάστρια και ο 30χρονος επιχειρηματίας έκαναν νέες διαπραγματεύσεις και διπλασίασαν τις απολαβές τους.

Ετσι η Μαριαλένα από εδώ και στο εξής θα παίρνει από 500€, 1000 ευρώ και ο Σάκης Κατσούλης από 1.500 ευρώ, 3.000€την εβδομάδα.

«Ο Ατζούν Ιλίτζαλι είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του James και του Νίκου.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία. Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του reality, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1,000 και ο Σάκης από τα 1,500 πάει στις 3,000 την εβδομάδα».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos