Παντρεύεται αύριο η Δανάη Μιχαλάκη - H η τηλεοπτική «Δρόσω»

03 Ιουνίου 2021 16:27

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζονται να ανέβουν αύριο η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου σε έναν γάμο έκπληξη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν αποκαλύψει τα σχέδια γάμου τους, ωστόσο η πληροφορία ήρθε δια στόματος Φαίης Σκορδά.

Οπως είπε η παρουσιάστρια στον αέρα του Πρωινού, η Δανάη Μιχαλάκη ή αλλιώς η τηλεοπτική «Δρόσω» και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται την Παρασκευή 4 Ιουνίου σε ένα αγαπημένο τους νησί με θρησκευτικό γάμο και λίγους αγαπημένους φίλους και συγγενείς στο πλευρό τους.

Και μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν το ερωτευμένο ζευγάρι να παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι, εκείνοι κάνουν την έκπληξη και αποφάσισαν να επισφραγίσουν την αγάπη τους μια μέρα μετά το τέλος των Αγριων Μελισσών, για τη φετινή σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του ANT1 καλεσμένες στο γάμο θα είναι και οι συμπρωταγωνίστριες της Δανάης Μιχαλάκη στη σειρά, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου.

Σημειώνεται πως η Δανάη Μιχαλάκη και ο ταλαντούχος ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού είναι μαζί τα τελευταία χρόνια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos