Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέοι έρωτες στο Διαφάνι

14 Αυγούστου 2021 12:49

To νέο καθεστώς που κάνει το Διαφάνι να βρίσκεται μέσα στον φόβο και την ανασφάλεια, δεν εμποδίζει τις καρδίες κάποιων να χτυπήσουν δυνατά. Νέοι έρωτες λοιπόν γεννιούνται στις Άγριες Μέλισσες, άλλοι με ανταπόκριση και άλλοι ανεκπλήρωτοι και λαβωμένοι...

H Ελένη, πιστή στον Λάμπρο, προσπαθεί μετά την καταστροφή να φτιάξει και πάλι τη ζωή της, οι πολιτικές καταστάσεις όμως τη χτυπάνε και πάλι αλύπητα, καθώς ο Λάμπρος θα κατηγορηθεί σαν αντικαθεστωτικός και υποκινητής αντίστασης και θα εξοριστεί στη Λέρο. Στο χωριό έρχεται ως στρατιωτικός ο Ζάχος, ένας άντρας που χρόνια πριν είχε φτάσει ένα βήμα πριν από τον γάμο με την Ελένη. Στην αρχή δεν θέλει να μπει στη ζωή της και μάλιστα θα μείνει στο σπίτι του Παναγιώτη. Η ανάγκη όμως της Ελένης για επαφή με τον εξόριστο άντρα της θα την φέρει κοντά του και αυτός, τρελά ερωτευμένος ακόμα μαζί της, θα δώσει μάχη φανερά αλλά και με τεχνάσματα, να κερδίσει την αγάπη της.

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος Ασημίνα Νικηφόρος

Aπό την άλλη η Ασημίνα με τον Νικηφόρο δεν παίρνουν διαζύγιο. Αυτά που τους χωρίζουν είναι λιγότερα από αυτά που τους ενώνουν και πιο πολύ η αγάπη τους που δεν έχει σβήσει. Ωστόσο η Ασημίνα μένει χωρίς δουλειά, αφού η Ουρανία πλέον έχει κόψει με τον Σαραντόπουλο και αποφασίζει να βρει δουλειά στη Λάρισα. Πιάνει λοιπόν δουλειά σε μια μεγάλη εφημερίδα, όπου εκεί θα γνωρίσει την εκδότη, έναν άντρα που της εμπνέει σεβασμό αλλά και θαυμασμό. Ο Πέτρος έχει προοδευτικές ιδέες και έρχεται κοντά με την Ασημίνα. Στην αρχή φιλικά, αλλά δεν θα αργήσουν να φαίνονται δειλά δειλά τα συναισθήματά του. Η Ασημίνα συνεχίζει να βρίσκεται κοντά του, ενώ ο Νικηφόρος ζηλεύει και τη διεκδικεί με λύσσα.

Στο Διαφάνι τώρα ο Μελέτης βρίσκεται κοντά στον Ακύλα και την οικογένειά του. Ο Ακύλας Μεγαρίτης έχει μαζί του τη γυναίκα του, τη Ζωή, και τα παιδιά του, έναν γιό και μια κόρη στην ηλικία των 20 περίπου ετών. Μια όμορφη κοπέλα που θα κλέψει την καρδιά του Μελέτη. Θα την ερωτευτεί τρελά, αλλά η θέση του δίπλα στον Ακύλα θα του δημιουργήσει ενδοιασμούς και προβλήματα. Να σημειώσουμε πως γνωστός ηθοποιός που λεγόταν πως μπαίνει στην σειρά, τελικά το... διαψεύδει.

Ερωτευμένος με την Βιολέτα ο Ακύλας στις Άγριες Μέλισσες

Τέλος, η ζωή της Βιολέτας θα αλλάξει και πάλι. Η Βιολέτα γυρίζει πίσω στο χωριό. Αναλαμβάνει το καφενείο και αρχίζει δράση. Εχει αλλάξει και στο χωριό είναι πλέον με άλλον αέρα. Ο στόχος της είναι να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του άντρα της του Μιλτιάδη, που έφυγε από το χέρι του Αχιλλέα Μεγαρίτη. Ετσι, ρίχνει τα δίχτυα της στον Ακύλα, ο οποίος «τσιμπάει» και ερωτεύεται τη γυναίκα που θέλει να τον δει νεκρό όσο τίποτα άλλο στη ζωή της.

youweekly.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos