Monica Bellucci: Διακοπές με την κόρη της, Leonie Cassel, στην Πάρο

15 Αυγούστου 2021 01:14

Η 56χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε με την κόρη της, Leonie Cassel, το κυκλαδίτικο νησί για να απολαύσουν μέρες χαλάρωσης με «άρωμα» Ελλάδας.

Φυσικά εκεί ήταν και ο φακός του περιοδικού OK! που απαθανάτισε την Ιταλίδα σταρ να κάνει βόλτα με την 11χρονη Leonie στο λιμάνι της Νάουσας.

Η Πάρος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, όπως αναφέρει η Μαρία Παπαϊωάννου στο ΟΚ!, καθώς η ίδια η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί παλαιότερα:

«Αγαπώ την Ελλάδα τόσο πολύ, δυστυχώς δεν ξέρω και τόσο την Αθήνα, αφού έχω κάνει μόνο δύο σύντομες επισκέψεις, αλλά ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να τη γνωρίσω. Λατρεύω, όμως, την Πάρο και την Αντίπαρο. Όποτε βρίσκομαι στην Ελλάδα, νιώθω πολύ κοντά στις ρίζες μου».

Η Bellucci θα βρεθεί και στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο για την παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνή- σεις» στην οποία πρωταγωνιστεί, η οποία θα ανέβει στο Ηρώδειο στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου

znews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos