Σασμός: Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη δίνει το πιο ρομαντικό spoiler -«Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη θα έχει μέλλον»

17 Σεπτεμβρίου 2021 12:47

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha, «Σασμός», μίλησε για την Αργυρώ και το ειδύλλιο της ηρωίδας που υποδύεται στο κρητικό δράμα.

Η σχέση της με τον Αστέρη «κάποια στιγμή φαντάζομαι ότι θα μαθευτεί. Αυτή η σχέση θα έχει μέλλον αλλά θα δούμε μέχρι πότε και υπό ποιες συνθήκες» αποκαλύπτει η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

«Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες κι εμπόδια σε αυτούς τους δύο ανθρώπους. Δεν είναι όλα εύκολα» συνεχίζει η πρωταγωνίστρια της σειράς «Σασμός» που ωστόσο αποκαλύπτει πως κάποιο θα αργήσουν να ανακαλύψουν το ένοχο μυστικό. «Η Μαρίνα, η τηλεοπτική μου μητέρα, δεν θα μάθει σύντομα αυτό το μεγάλο μυστικό» λέει.

Βίντεο: Σε ποιον εκμυστηρεύεται τα πάντα η Αργυρώ στον «Σασμό»
Εξάλλου, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως η ηρωίδα του «Σασμού» έχει το δικό της άτομο εμπιστοσύνης. «Η Αργυρώ εκμυστηρεύεται τα πάντα σχεδόν στην ξαδέλφη της την Άσπα. Αυτή είναι το αποκούμπι της και ο άνθρωπος που είναι δίπλα της», λέει.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos