Σασμός-spoiler: Ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη αποκαλύπτεται – Όλα όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια

04 Οκτωβρίου 2021 13:36

Δευτέρα 04/10: Ο Κώστας ομολογεί τις πράξεις του στην Αστυνομία και την Ασπα, ενώ ο Μανόλης βυθίζεται όλο και περισσότερο στον φόβο και την αμφιβολία.

Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, ο Αγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει. Η σχέση Θοδώρας-Πέτρου αναθερμαίνεται, ενώ ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο που κανένας δεν περιμένει.

Τρίτη 05/10: Ο Αντώνης και ο παπα-Μιχάλης έχουν καταλάβει πως ο Μανόλης γνωρίζει πολύ περισσότερα από όσα λέει σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή. Οι γονείς της Στέλλας αποφασίζουν να μην πουν τίποτα στην κόρη τους για την καινούργια σχέση του Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή η Αργυρώ ομολογεί στη Μαρίνα ότι έχει γνωρίσει κάποιον, γεμίζοντάς τη χαρά, αλλά και περιέργεια… Ο Αγης συνεχίζει τον εκβιασμό ζητώντας από την Τζένη να βρεθούν κι άλλη φορά. Ο Νικηφόρος, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η Τζένη, σε κατάσταση απελπισίας, του εξομολογείται όλα όσα έχουν συμβεί.

Τετάρτη 06/10: Ο Νικηφόρος απειλεί τον Αγη, αλλά η αναμέτρησή τους τον αφήνει αιμόφυρτο και άσχημα χτυπημένο. Η Θοδώρα αναθαρρεί για την επανασύνδεσή της με τον Πέτρο, εκείνος όμως δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά. Η Αργυρώ και ο Αστέρης είναι ευτυχισμένοι μέχρι τη στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της. Ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, η Καλλιόπη όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτήν τη σχέση. Η Αργυρώ, θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την Αργυρώ.

Πέμπτη 07/10: Ο Νικηφόρος και η Τζένη, μετά τα ηρωικά του κατορθώματα, έρχονται πολύ κοντά, ενώ και ο Μαθιός βρίσκει τη δύναμη να εξομολογηθεί τον έρωτά του στη Βασιλική και δίνουν γεμάτοι ένταση το πρώτο τους φιλί! Στο μεταξύ, η αγωνία της Σοφίας και του Τάσου για τη Στέλλα μεγαλώνει, καθώς εκείνη ξαφνικά ζητά να δει κάποιον γιατρό. Τα νέα, όμως, που μοιράζεται μαζί τους θα τους σοκάρουν ακόμα περισσότερο. Η Στέλλα είναι έγκυος! Η διαρκής πίεση της Καλλιόπης έχει φτάσει τον Αστέρη στα όριά του. Ετσι, όταν η Αργυρώ ζητά να χωρίσουν για κάποιο διάστημα, χάνει τελείως τον έλεγχο. Αγνοώντας τους κινδύνους, πάει τη νύχτα στο σπίτι της για να τη βρει. Καθώς φιλιούνται με πάθος, η γιαγιά Ειρήνη βγαίνει και τους βλέπει. Διαπιστώνει ότι η εγγονή της είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη Σταματάκη, τον γιο του φονιά.

Η εγκυμοσύνη της Στέλλας αλλάζει πολλά την εβδομάδα 11-14 Οκτωβρίου

Η Αργυρώ και ο Αστέρης ζουν τον απελπισμένο έρωτά τους, αλλά το μυστικό τους θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν περιμένουν… Η Σοφία αναλαμβάνει δράση και αποκαλύπτει την εγκυμοσύνη της Στέλλας στον Αστέρη, που χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του… Η Θοδώρα ορκίζεται να εκδικηθεί τον Πέτρο, την ώρα που οι γονείς της προετοιμάζουν τους αρραβώνες της με τον Γιώργο. Η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα της για την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον Αστέρη. Η ίδια δεν ξέρει αν θα κρατήσει το παιδί. Η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη κλονίζεται λόγω της συμπεριφοράς του Αστέρη. Η Αργυρώ πιέζει να μάθει τι έχει συμβεί, ενώ ο Αστέρης αποκαλύπτει στην Αργυρώ ότι η Στέλλα είναι έγκυος. Η απόφαση της Στέλλας σχετικά με την εγκυμοσύνη της πέφτει σαν βόμβα. Ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, παλεύοντας με τις ενοχές του. Η αντίδραση της Αργυρώς δεν θα είναι η αναμενόμενη… Η μυστηριώδης στάση της Στέλλας ξεδιαλύνεται, όταν ανακοινώνει στους γονείς της ότι τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να κρατήσει το παιδί! Παράλληλα ο Αστέρης λέει στην Αργυρώ ότι αποφάσισε να μιλήσει στον Μαθιό γι’ αυτούς.

eleftherostypos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos