Βασίλης Μπισμπίκης – Δέσποινα Βανδή: Η σχέση που άρχισε πριν από μήνες και οι μυστικές συναντήσεις

10 Οκτωβρίου 2021 13:32

Η έντονη ομίχλη είχε σχεδόν σκεπάσει τα στούντιο ΚΑΠΠΑ στα Σπάτα, αλλά αυτό δεν έκανε τους κατοίκους στο Διαφάνι – το χωριό που διεξάγονται τα γεγονότα στις «Άγριες Μέλισσες» – να σταματήσουν, αφού τα γυρίσματα επιβαλλόταν να ολοκληρωθούν μέχρι αργά το βράδυ.

Η κινητικότητα έντονη, οι βοηθοί παραγωγής στη θέση τους, όλα έτοιμα ώστε να υποδεχτούν τις αγριάδες του Βόσκαρη και την ένταση του Δούκα.

Την ίδια ακριβώς στιγμή, σε ένα γειτονικό στούντιο οι μουσικές και τα γέλια δεν έλεγαν να κοπάσουν στο J2US. Κάπως έτσι λέγεται ότι ξεκίνησαν όλα, από τα στούντιο ΚΑΠΠΑ.

Πριν από μερικούς μήνες να σημειώσουμε πως τόσο η Δέσποινα Βανδή για τις ανάγκες του «My Greece» όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» βρίσκονταν στην Κρήτη την ίδια περίοδο. Τα Χανιά και ο Ψηλορείτης δεν ήταν μόνο το ιδανικό σκηνικό για τα νέα τηλεοπτικά πλάνα της τραγουδίστριας, αλλά και το «καταφύγιο» τους.

 Η κοινή αγάπη
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καταλυτικό ρόλο στη νέα γνωριμία, έπαιξε το έντονο ενδιαφέρον που έκρυβε πάντα η Δέσποινα Βανδή για την υποκριτική. Η ανάγκη της, λοιπόν, να ζητήσει επιπλέον συμβουλές από τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη αναφορικά με τις υποκριτικές τεχνικές και τα σχέδια που είχε στο μυαλό της για μεγάλα μιούζικαλ έγιναν η αφορμή για περαιτέρω συζητήσεις στο σπίτι που διατηρούσε ο ηθοποιός στο κέντρο της Αθήνας, αφού η μετακόμιση από τη συζυγική εστία λέγεται ότι συνέπεσε με τη γνωριμία τους.

Οι φήμες για απανωτές συναντήσεις της Δέσποινας στο νέο σπίτι του ηθοποιού στο κέντρο δεν ήταν καπνός χωρίς φωτιά, όσο και αν οι φίλα προσκείμενες στον ηθοποιό πηγές ισχυρίζονταν ότι η τραγουδίστρια επισκεπτόταν τον χώρο του για να συναντήσει τον κολλητό του φίλο.

Οι διαρκείς συνευρέσεις δεν άργησαν να εξελιχθούν αρχικά σε φιλία και τελικά σε δυνατό έρωτα…

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos