ALPHA: Τι αλλάζει στην prime time ζώνη του καναλιού

08 Οκτωβρίου 2021 17:31

Ο επίσημος προγραμματισμός του ALPHA, σχετικά με την prime time ζώνη, έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα, με τον Σασμό και το Bachelor να είναι τα δυο βασικά project του σταθμού. Τι θα αλλάξει όμως τις επόμενες ημέρες;

Ο Σασμός μεγαλώνει σε διάρκεια

Η νέα δραματική σειρά του ALPHA, ο Σασμός, που θεωρείται ίσως από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές του σταθμού και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό σημειώνοντας εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, μεγαλώνει σε διάρκεια.

Ο Σασμός του ALPHA

Οι φανατικοί τηλεθεατές της σειράς του ALPHA θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν περισσότερο την σειρά αφού μεγαλώνει σε διάρκεια και εκεί που άρχιζε στις 21:00 και τελείωνε στις 22:20 από τις επόμενες ημέρες θα τελειώνει στις 22:30, παίρνοντας κι άλλη παράταση δέκα λεπτών.

Τι θα γίνει με το Bachelor

Το Τhe Bachelor, το ριάλιτι αγάπης του ALPHA, που προβάλλεται κάθε εβδομάδα από Τετάρτη έως και Παρασκευή μετά την αλλαγή της διάρκειας του Σασμού, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη θα ξεκινάει στις 22:30 έως τις 00:30.

The Bachlor Alpha TV

Όσο αναφορά την Τελετή των Ρόδων, θα προβάλλεται κανονικά κάθε Παρασκευή στις 21:00 αμέσως μετά το επεισόδιο του Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα. Αυτές θα είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν προσεχώς στην prime time ζώνη του ALPHA.

youfly.com/t

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos