Η Αργυρώ εγκαταλείπει την οικογένειά της

29 Οκτωβρίου 2021 14:48

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στον Σασμό.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε την Αργυρώ να προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια για το μίσος μεταξύ της οικογενειάς της και αυτής του Αστέρη. Η Στέλλα τελικά έχασε το παιδί ενώ ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ο Άγγελος Σωτηρόπουλος αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων, και να φέρει στην επιφάνεια κρυμμένα μυστικά, που προορίζονταν να μείνουν για πάντα θαμμένα.

 Συμφωνα πάντως με το περιοδικό My Tv, μπορεί στα τελευταία επεισόδιο Αργυρώ και Αστέρης να είναι χωρισμένοι, όμως σύντομα θα τους ξαναδούμε μαζί. Ωστόσο, η Βασιλική ανακαλύπτει την κρυφή τους σχέση μιας και τους βλέπει μαζί. Η ίδια βέβαια θα κρατήσει μια διακριτική στάση και δεν θα αποκαλύψει τίποτα σε κανέναν.

Από την άλλη, η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι οι προσπάθειες της να απομακρύνει την Αργυρώ από τον Αστέρη πέφτουν στο κενό. Έτσι, προκειμένου να μη χάσει ξανά την κόρη της, αποφασίζει για την ώρα να μην πει τίποτε άλλο. Οι εξελίξεις όμως αλλάζουν τα σχέδια της. Ο Αστέρης ευχαριστεί την Βασιλική για τη στάση της ενώ η Αργυρώ τη συναντάει και κάνει το ίδιο νιώθοντας ευγνώμων που δεν τους πρόδωσε. Το μυστικό τους ωστόσο θα φανερωθεί την πλέον ακατάλληλη στιγμή σε κάποιον που δεν πρέπει. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πετρή, ο οποίος από μία συζήτηση που ακούει διαπιστώνει πως η αδελφή του είναι σε σχέση με τον γιο του φονιά του πατέρα του. Γίνεται έξαλλος και ανταλλάσσει βαριά λόγια με την αδερφή του.

Τότε η Αργυρώ μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει πικραμένη από το σπίτι της εγκαταλείποντας την οικογένεια της ακόμη μια φορά. Ο Αστέρης από την άλλη πηγαίνει να βρει τον Πετρή και τον διαβεβαιώνει ότι αγαπά την Αργυρώ και πως ποτέ δεν ήθελε να βλάψει την οικογένεια τους. Ο Πετρής, όμως, είναι ανένδοτος και τα δυο αδέρφια εξακολουθούν να μην έχουν επαφές.

Τότε ο Αστέρης ζητάει από την Αργυρώ να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους και να φύγουν στην Αθήνα. Εκείνη δέχεται, ωστόσο, προβληματίζεται για το πως θα το πάρουν οι δικοί της, καθώς ξέρει πως έτσι θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στη μητέρα της που τη στερήθηκε τόσα χρόνια και ίσως κινδυνεύσει και ο αδελφός της.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos