Σασμός: Η Αργυρώ κι η Μαρίνα εγκαταλείπουν την Κρήτη

14 Ιανουαρίου 2022 20:18

Η Αργυρώ κι η Μαρίνα ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την Κρήτη μία και καλή στο «Σασμό», μετά την τραγωδία που θα «χτυπήσει» την οικογένειά τους.

Ένα βαρύ πένθος έρχεται για τους Βρουλάκηδες. Ο Πέτρος πέφτει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη. Η Αργυρώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ κι η Μαρίνα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έχασε τον μονάκριβο γιο της.

Η απελπισία κι η απόγνωση θα τους οδηγήσει σε μία παράτολμη απόφαση, την οποία όμως θα πυροδοτήσει κι η γιαγιά Ειρήνη. Η Αργυρώ κι η Μαρίνα θα φύγουν από την Κρήτη και θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα, στη σειρά «Σασμός». Θέλουν να φύγουν μακριά απ’ όλους και όλα. Στο χωριό τους επικρατεί μία παράνοια. Ένα μαύρο πέπλο έχει τυλίξει το χωριό και όλοι βρίσκονται σε πένθος.

Οι δύο γυναίκες δεν μπορούν να διαχειριστούν και την απώλεια, αλλά και την καταστροφή που έρχεται από μακριά στο χωριό. Στα Γιάννενα προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή, να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους. Θα αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες – κυρίως οικονομικές – αλλά θα τα βγάλουν πέρα.

Η Αργυρώ στο Σασμό αγανακτισμένη

Η αποκάλυψη κι η μεγάλη ανατροπή

Μία αποκάλυψη, όμως, έρχεται και φέρνει τα πάνω κάτω στην πολυτάραχη ζωή της μητέρας και της κόρης. Η Αργυρώ θα συνειδητοποιήσει πως είναι έγκυος. Όλα γύρω της θα καταρρεύσουν και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο πανικός είναι το πρώτο συναίσθημα που την κυριεύει, γρήγορα όμως θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει ψύχραιμα την κατάσταση. Η μητέρα της θα είναι σύμμαχός της σε όλο αυτό το ταξίδι. Το παιδί είναι του Αστέρη, αλλά εκείνη δε θέλει καμία σχέση με τον φονιά του αδερφού της.

Μια νέα περιπέτεια ξεκινά για την Αργυρώ και τη Μαρίνα στο «Σασμό». Οι δύο γυναίκες ολομόναχες θα έρθουν αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Άλλωστε, το τέλος της γιαγιάς Ειρήνης δε θα αργήσει να έρθει μετά τον θάνατο του Πέτρου. Το γεγονός μάλιστα ότι η Μαρίνα κι η Αργυρώ δεν είναι πλέον δίπλα της θα την αποτελειώσει…

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos