O Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζει μιούζικαλ για την Δέσποινα Βανδή

13 Ιανουαρίου 2022 16:38

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην τέχνη! Ο Βασίλης Μπισμπίκης ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει για χάρη της αγαπημένης του, Δέσποινας Βανδή!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποτελούν ένα από τα πιο hot ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ. Όπως όλα δείχνουν αυτό θα πάρει και καλλιτεχνική υπόσταση πλέον…

Πλάνο από την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Σύμφωνα με το Πρωινό του ANT1, ο Βασίλης Μπισμπίκης σκέφτεται να σκηνοθετήσει ένα μιούζικαλ, στο οποίο θα είναι πρωταγωνίστρια η Δέσποινα Βανδή. Αξίζει να τονίσουμε ότι η τραγουδίστρια είχε πρωταγωνιστήσει εκ νέου σε μιούζικαλ και για την ακρίβεια στο ‘ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ’, το οποίο είχε ανέβει στο θέατρο Ακροπόλ.

Θυμίζουμε ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης αυτήν την περίοδο βρίσκεται στον Τεχνοχώρο CARTEL, όπου σκηνοθετεί τρεις παραστάσεις. Ο λόγος για το «Άρης», «Κόκκινα Φανάρια» και «Άνθρωποι και Ποντίκια», στην τελευταία μάλιστα έχει και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos