Ο Σασμός… ξεσάλωσε: Διασκέδαση μέχρι το πρωί στο μαγαζί που τραγουδά ο….

18 Φεβρουαρίου 2022 00:24

Ο «Σασμός» έβαλε τα καλά του. Και βγήκε για βραδινή τσάρκα

Σαββατόβραδο και οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους, ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και απαθανάτισε τους Μιχάλη Αλικάκο, Δανάη Παππά, Γιώργο Αμούτζα, Εριέττα Μανούρη, Στρατή Χατζησταματίου, Γιάννη Ζαραφωνίτη και Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Όλοι μαζί απόλαυσαν και ερμήνευσαν τα τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα και της Γιώτας Νέγκα μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές της τηλεοπτικής σειράς. Να σας θυμίσουμε πως ο τραγουδιστής ερμηνεύει το τραγούδι «Σασμός», το οποίο και ακούγεται κατά τη διάρκεια της σειράς.

Και όσο για την τηλεοπτική οθόνη; Εκεί η αγωνία μεγαλώνει στα επόμενα επεισόδια. Διότι ο «Τόλης» δεν κατηγορείται στη σειρά Σασμός για λάθη σε λογιστικά βιβλία… Ο Θάνος Μπίρκος, ο ηθοποιός που υποδύεται τον μοναδικό αυτόν χαρακτήρα, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται, κάνοντας αποκαλύψεις για τον ρόλο του, αλλά και για τα γυρίσματα.

 Όπως αποκάλυψε, ο ίδιος παρακολουθούσε τη σειρά Σασμός και ήθελε πολύ να τον πάρουν για τον συγκεκριμένο ρόλο. Επομένως, στα δοκιμαστικά προσπάθησε εις διπλούν για να «κερδίσει» την παραγωγή. Η χαρά του, μόλις άκουσε το μεγάλο ναι, ήταν τεράστια. Ως Τόλης, έχει καταφέρει να διχάσει αρκετά τους τηλεθεατές.

Είναι τόσο καλός, χαμογελαστός και ευδιάθετος όσο δείχνει, ή κρύβει μυστικά που δε θα αργήσουν να έρθουν στο φως; Είναι δυνατόν να φυλακίστηκε για κάποια λογιστικά λάθη ή μυστικά από το σκοτεινό παρελθόν του θα ανατρέψουν όλη την υπόθεση;

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:



  

 

  

        

to10.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos