Σασμός: Θα πεθάνει η Βασιλική; Ο συγγραφέας του βιβλίου ανέτρεψε το πιο δυνατό spoiler που ξέραμε μέχρι σήμερα

18 Φεβρουαρίου 2022 16:03

Ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης, μίλησε στη «Super Katerina» και αποκάλυψε στοιχεία από τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς.

Παράλληλα, ανέτρεψε το πιο δυνατό spoiler που ξέραμε για τη σειρά και αφορά τη συνέχεια του ρόλου της Βασιλικής, που υποδύεται η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Σύμφωνα με τα spoiler, η Καλλιόπη, θολωμένη, αποφασίζει ένα βράδυ να στήσει καρτέρι στη Βασιλική και της κόβει τον λαιμό με ένα μαχαίρι.

Τι απάντησε, όμως, ο Σπύρος Πετρουλάκης όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε αν ισχύει το spoiler που θέλει τη Βασιλική να πεθαίνει;

«Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου η Βασιλική πεθαίνει, έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και να πω και πιο απλά, μπακαλίστικα, το κέρδισε με το σπαθί της... Και με την ερμηνεία της, αλλά ταίριαξε και με τον Δημήτρη Λάλο, είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Τους αγάπησε αμέσως ο κόσμος και τους ήθελε μαζί. Δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου, αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε.

 «Άρα δεν πεθαίνει η Βασιλική;», τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον ίδιο να απαντά: «Η Βασιλική δεν πεθαίνει ακόμη. Όλα θα αποκαλυφθούν, η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο με διανθισμένες ιστορίες. Θα το μάθει η Βασιλική πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή».

 Ο «Σασμός» θα συνεχιστεί και δεύτερη χρονιά
Η ανατροπή στο spoiler έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, ότι η σειρά θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

«Το κανάλι μάς είπε επίσημα πως θα συνεχιστεί ο “Σασμός” και την επόμενη σεζόν και αυτή τη στιγμή η παραγωγή βρίσκεται σε κατάλληλες συνεννοήσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές για να δούμε πώς θα συνεχιστεί. Όχι απλά, αλλά πώς θα υπάρχουν όλοι οι συντελεστές, καινούργιοι συντελεστές, και να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον στην ιστορία που να το κάνει ακόμα πιο συγκλονιστικό», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos