Σασμός: Κι όμως η Καλλιόπη υποστηρίζει την σχέση Μαθιού και Βασιλικής

13 Μαρτίου 2022 16:01

Αυτό κι αν είναι μια εξέλιξη που δεν θα περίμενε κανείς! Η αλήθεια στην σειρά Σασμός για την σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής βγαίνει στην φόρα και ο Νικηφόρος επιτέλους θα μάθει όλη την αλήθεια από τον ίδιο τον Μαθιό.

Ο νεαρός αντιδρά έντονα και η Καλλιόπη βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί αναλαμβάνει δράση στην σειρά Σασμός με την ηρωίδα για πρώτη φορά να στηρίζει την σχέση του γιού της, Μαθιού με την Βασιλική. Για ποιο λόγο όμως θα το κάνει αυτό;

 Η Καλλιόπη στο πλευρό του Μαθιού και της Βασιλικής

Ο Νικηφόρος μαθαίνοντας την αλήθεια πέφτει από τα σύννεφα και αντιδρά πολύ άσχημα στην σειρά Σασμός. Ο ήρωας όπως θα δούμε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα φτάσει στο σημείο να εγκαταλείψει την μητέρα του Βασιλική, κάτι που θα καταρρακώσει την ίδια καθώς η αδυναμία που του έχει είναι τεράστια.

Σασμός: Η Καλλιόπη κάνει την ανατροπή - Υποστηρίζει την σχέση Μαθιού και Βασιλικής

Η γυναίκα για πρώτη φορά στην ζωή της θα υποστηρίξει την σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής μιλώντας στον Νικηφόρο για αυτό και προσπαθώντας να τον πείσει να ξανά γυρίσει στο πλευρό της μητέρας του αλλά και στο πλευρό του Μαθιού, που τον βλέπει σαν πατέρα και ο άνδρας αντίστοιχα σαν τον γιο που δεν έχει.

Θα καταφέρει άραγε η Καλλιόπη να πείσει τον Νικηφόρο στην σειρά Σασμός να δεχτεί την σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής ή όχι και αν ναι πως θα το διαχειριστεί όλο αυτό ο νεαρός;

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos