Σασμός: Ο Μύρωνας ακολουθεί την Άσπα στα Γιάννενα

13 Μαρτίου 2022 20:30

Η Άσπα αποφασίζει να ακολουθήσει την οικογένειά της στα Γιάννενα, όμως ο Μύρωνας δεν μπορεί να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, στη σειρά Σασμός. Οι δύο αυτοί «ήρωες» δε μπορούν και δε… θέλουν να αφήσουν παραπονεμένο το κοινό.

 

Η Άσπα, όπως γράψαμε τις προάλλες, παίρνει την μεγάλη απόφαση να φύγει μακριά. Μαζεύει τα πράγματά της και τρέχει να συναντήσει την ξαδέλφη της στα Γιάννενα. Θέλει να κάνει μία νέα αρχή, μακριά από όλους. Θέλει να ξεχάσει τον Κώστα βέβαια και όσα πέρασε, και να αφεθεί σε ένα νέο ξεκίνημα.

 Ο Μυρώνας θέλει με κάθε τρόπο να είναι κοντά στην Άσπα και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Έτσι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, παίρνει τον μεγάλο δρόμο για τα Γιάννενα. Ετοιμάζει τα πράγματά του, κλείνει την μετάθεση και φεύγει από την Κρήτη.

Η Άσπα και η Αργυρώ
Εκεί, συναντά την Άσπα και η χαρά τους είναι τεράστια. Η νέα αυτή σχέση ξεκινά με αρκετά εμπόδια βέβαια. Ο Κώστας καραδοκεί και σύντομα θα ζητήσει εκδίκηση, δεν αφήνει την Άσπα σε χλωρό κλαρί. Το φρικτό φονικό του Στεφανή μένει άλυτο, με αποτέλεσμα ο Μύρωνας να επιστρέφει ξανά στην Κρήτη αργότερα. Η μετακόμιση αυτή δε θα κρατήσει για πολύ…

 Θα καταφέρει το ζευγάρι να μείνει ενωμένο ως το τέλος; Τί παιχνίδια τους επιφυλάσσει η μοίρα;

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos