Σασμός: Το τέλος της πρώτης σεζόν, το παιδί του Αστέρη, οι θάνατοι και ο δεύτερος κύκλος

27 Απριλίου 2022 16:10

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε πριν από λίγη ώρα ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς του Alpha, Σασμός, Κώστας Κωστόπουλος.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την συνέχεια της αγαπημένης σειράς και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πότε θα δούμε για πρώτη φορά στις οθόνες μας το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς.

Πιο χαρακτηριστικά, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε τα εξής: «Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε στο επεισόδιο 130 και για να μαθευτεί όλη η αλήθεια θα φτάσουμε στο επεισόδιο 170. Μέσα στην εβδομάδα θα δούμε για πρώτη φορά το παιδί της Αργυρώς. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί το οποίο δεν μας κουράζει καθόλου στα γυρίσματα. Η πρώτος κύκλος της σειράς ολοκληρώνεται στο επεισόδιο 170. Οι προβολές θα συνεχιστούν και όλο τον Ιούνιο μπορεί και κάποιες μέρες του Ιουλίου μέχρι το φινάλε της πρώτης σεζόν. Θα έχουμε δυο θανάτους μέχρι το τέλος της σεζόν».

Οι αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο

Όσον αφορά τον δεύτερο κύκλο της σειράς αποκάλυψε πως η ομάδα θα παραμείνει ίδια. «Η ομάδα του Σασμού είναι ενιαία, δεν θα λείπει κανείς και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες. Ο κ. Καραγιάννης μας φρόντισε όλους και είμαστε όλοι εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπητός σκηνοθέτης της σειράς Σασμός, Κώστας Κωστόπουλος

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos