Στον «Σασμό» ο Αστέρης επιστρέφει στη ζωή του, αλλά τίποτα δεν είναι το ίδιο

28 Απριλίου 2022 13:56

Η Αργυρώ μετά την απόφαση του δικαστηρίου θέλει να κάνει έφεση - Δείτε το τρέιλερ του νέου επεισοδίου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Σασμός» που θα προβληθεί απόψε στις 21:00, ο Αστέρης μαζί με τον Μαθιό πηγαίνει στο αλουμινάδικο για πρώτη φορά μετά την αποφυλάκισή του και μένει έκπληκτος με όσα αντικρίζει αλλά και όσα μαθαίνει για την οικονομική τους κατάσταση. Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη.

Η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει; Η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου. Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του; Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει…

Στο μεταξύ, η Βασιλική καταφέρνει να ξαναβρεί δουλειά, την ίδια ώρα που ο Μαθιός την πιέζει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Μία αποκάλυψη στο καφενείο θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης προβαίνει σε μία κίνηση, που αναμένεται να φέρει αναταράξεις στις ζωές όλων τους… Ο Αστέρης και ο Μαθιός στο αλουμινάδικο συζητούν για την Αργυρώ και ο Αστέρης του αναφέρει πως σκοπεύει να συναντήσει την Αργυρώ και να της μιλήσει για όσα έγιναν εκείνη την αποφράδα μέρα.

{https://www.youtube.com/watch?v=jkU3lu2GEg0&t=22s}

{https://www.youtube.com/watch?v=ucPidFL3mKM&t=13s}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos