Σασμός: Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο – Έξαλλη η Άσπα

11 Μαϊος 2022 22:22

Ο Κώστας επιστρέφει στη σειρά Σασμός και επισκέπτεται το αλουμινάδικο του Αστέρη, ζητώντας μία ευκαιρία για δουλειά. Μετά την αποφυλάκισή του τίποτα δεν είναι το ίδιο. Στο χωριό υπάρχει καχυποψία και ο Κώστας δυσκολεύεται να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Η Άσπα έχει κλείσει κάθε πόρτα πίσω της. Δεν είναι σε θέση να δεχτεί την παραμικρή κουβέντα. Εκείνος, όσο κι αν προσπαθεί να την προσεγγίσει, πέφτει στο κενό. Η Άσπα έχει συνεχίσει τη ζωή της κι αυτό δεν αλλάζει.

 Μία κίνηση του Κώστα θα είναι αρκετή, για να διχαστεί ξανά το πρώην ζευγάρι. Ο Κώστας θα ζητήσει δουλειά στο αλουμινάδικο του Αστέρη, με τους Σταματάκηδες να τον υποδέχονται με χαρά, στη σειρά Σασμός. Άλλωστε, ο Αστέρης είναι ο μόνος που μπορεί να τον καταλάβει, καθώς είχε μπει κι εκείνος στη φυλακή…

Κώστας και Άσπα μαλώνουν στην καντίνα

Η Άσπα δε μπορεί να δεχτεί ότι ο πρώην σύζυγός της πήγε να αναζητήσει δουλειά στα μέρη των “εχθρών”. Είναι κάθετη σε αυτό και ζητάει από τον Κώστα να απομακρυνθεί άμεσα από το αλουμινάδικο των Σταματάκηδων. Ο Κώστας, όχι μόνο δε την ακούει, αλλά συνεχίζει να προκαλεί με τη στάση του, τόσο απέναντι στην ίδια, όσο και στον σύντροφό της, τον Άγγελο.

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos