Σασμός: Ο Άγγελος ένα βήμα πριν αναζωπυρώσει την βεντέτα

12 Μαϊος 2022 22:35

Και όμως μπορεί η βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες να ξανά βγει στο φως και αυτή την φορά τα αποτελέσματα να είναι μοιραία.

Ο Άγγελος στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς θα απασχολήσει κατά πολύ όπως όλα δείχνουν το τηλεοπτικό κοινό καθώς ο ήρωας μέσα από τις κινήσεις του μπορεί να αναζωπυρώσει ξανά την βεντέτα των δυο οικογενειών προκαλώντας ένα νέο ντόμινο ανατροπών και εξελίξεων.

Τα σχέδια του Άγγελου προβλέπονται καταστροφικά στον Σασμό
Πιο συγκεκριμένα, ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη Γιαγιά Ειρήνη και την Μαρίνα. Μπορούν τα σχέδια του Άγγελου να αναζωπυρώσουν την βεντέτα ξανά; Αυτό είναι κάτι που μόνο ο χρόνος μπορεί να δείξει αλλά δεν είναι και απίθανο να συμβεί.

Η συγκεκριμένη αγορά θα προκαλέσει τρόμο στην οικογένεια Βρουλάκη με την γιαγιά Ειρήνη και την Μαρίνα να χάνουν στην κυριολεξία τον ύπνο τους με αυτά που μπορεί μετέπειτα να συμβούν. Ποια είναι αυτή η αγορά που πρόκειται να κάνει ο Άγγελος και γιατί τα σχέδια του μπορούν ανά πάσα στιγμή να αναζωπυρώσουν την βεντέτα, η οποία έχει στοιχήσει ζωές ανθρώπων;

Σασμός: Ο Άγγελος ένα βήμα πριν αναζωπυρώσει την βεντέτα

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως και οι Σταματάκηδες εμπλέκονται σε αυτό και είναι άμεσά συνδεδεμένοι με όλο αυτό. Θα υπάρξουν και άλλα θύματα ή όχι; Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη θα κάνουν ότι μπορούν για να πείσουν τον Άγγελο στη σειρά Σασμός να μην προχωρήσει σε αυτή την αγορά. Τι θα κάνει όμως ο ίδιος;

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos