Σασμός: Ο Καραπάνος οργανώνει τη δολοφονία του Γεράσιμου

17 Ιουνίου 2022 14:04

Ο Καραπάνος είναι έτοιμος να βγάλει από τη μέση τον Γεράσιμο, στο «Σασμό», και δίνει εντολή θανάτου στους άντρες του. Ποιο είναι το σχέδιο; Πότε θα χτυπήσουν;

Ο Καραπάνος έχοντας αποδράσει από τη φυλακή και λίγο πριν φυγαδευτεί ξανά θέλει να κλείσει όλες τις υποθέσεις που έχει ανοιχτές. Έτσι, κάνει τα ξεκαθαρίσματά του. Ανάμεσα σε αυτά και ο Γεράσιμος, τον οποίο θέλει να σκοτώσει. Φυσικά, δεν γνωρίζει ότι είναι ο γιος του, κάτι που όμως σύντομα θα μάθει και θα μετανιώσει για το σχέδιό του.

Μέχρι τότε, όμως, οργανώνει τη δολοφονία του και το τσιράκι του είναι έτοιμο να ρίξει το τελειωτικό χτύπημα. «Έλα αφεντικό, είμαι έξω από το σπίτι του. Πριν λίγο έφτασε με τη μηχανή. Είναι ήσυχη γειτονιά, δεν περνάει πολύς κόσμος. Είναι μόνος του, θέλεις να τον χτυπήσω τώρα;».

 Ο Καραπάνος, όμως, θέλει τα πράγματα να γίνουν πιο τακτοποθημένα. «Όχι θέλω να είσαι σίγουρος, θέλω τα πράγματα να είναι ήρεμα. Αύριο καλύτερα αν βρείτε την κατάλληλη στιγμή, χτυπάτε. Να είναι καθαρή δουλειά. Δε θέλω να γλιτώσει. Διαλέξτε εσείς την τοποθεσία, κάπου έρημα καλύτερα. Ή μάλλον έξω από το σπίτι του την ώρα που θα γυρίζει κουρασμένος από τη δουλειά, θα τον ξεκουράσουμε εμείς», συμπληρώνει κι ύστερα ξεσπά σε γέλια.
 

Ωστόσο, προειδοποιεί τους ανθρώπους τους γιατί πρέπει να ξέρουν ότι ο αστυνόμος είναι επικίνδυνος. «Πρόσεξε, είναι σβέλτος. Ένα λάθος και θα βρεθείτε εσείς οι δύο στα θυμαράκια. Μην τον υποτιμάτε. Δε θα γίνει τίποτα αν δεν είναι μόνος του. Πότε πότε είναι με τη δικηγόρο, δε θέλω να τρομάξει το κορίτσι μου», επισημαίνει στο τέλος!

youfly.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos