Σασμός Spoiler: Όλα όσα έρχονται στη δεύτερη σεζόν

21 Ιουνίου 2022 21:43

Το φινάλε της σειράς Σασμός αναμένεται να κόψει την ανάσα, αφήνοντας τους τηλεθεατές με πολλά ερωτηματικά, για τη δεύτερη σεζόν. Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του, για τη δολοφονία του Άγγελου.

Ένας ακόμη Βρουλάκης πέφτει στο έδαφος νεκρός, με την οικογένεια να φορά τα μαύρα ξανά, θρηνώντας με λυγμούς. Η Άσπα, τραγική φιγούρα της ιστορίας, παλεύει να μαζέψει τα κομμάτια της, να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Η Μαρία Τζομπανάκη

Νέα πρόσωπα, ιστορίες και πάθη

Όπως ανέφερε ο Σπύρος Πετρουλάκης, νέα πρόσωπα έρχονται στα ολοκαίνουργια επεισόδια, χτίζοντας “μίνι” ιστορίες. Η Στέλλα θα γνωρίσει έναν νέο έρωτα, ο οποίος θα της αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή.

Ο Νικηφόρος θα μάθει για τον φονιά του πατέρα του, όπως και ο Αστέρης για τη δολοφονία που διέπραξε ο Μαθιός. Η Αργυρώ θα μάθει για τον αληθινό της δότη και το μίσος της για τον Αστέρη θα σβήσει.

 

Ο Γεράσιμος θα αποχαιρετήσει την Στέλλα, κλείνοντας κάθε πόρτα πίσω του. Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής δε θα πραγματοποιηθεί. Το ζευγάρι αυτό θα περάσει από σαράντα κύματα, όπως θα συμβεί και με τα υπόλοιπα ζευγάρια της σειράς…

Μαθιός και Βασιλική μαζί

 

Το κυριότερο, όμως, της δεύτερης σεζόν θα είναι οι πολλαπλοί θάνατοι, στη σειρά Σασμός. Η Καλλιόπη, η Βασιλική και αρκετοί ακόμη θα κλείσουν τα μάτια τους, χαρίζοντας στιγμές αγωνίας κι έντονης συγκίνησης.

youfly.com/

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos