Η Ολυμπία Χοψονίδου κάνει αργιλοθεραπεία στην Πάρο και θέλουμε όλες διακοπές τώρα

07 Ιουλίου 2022 13:18

ΟΙούλιος είναι εδώ και πολλοί είναι αυτοί που έχουν εγκαταλείψει την πρωτεύουσα για να απολαύσουν τις διακοπές τους σε κάποιο ελληνικό νησί. Ανάμεσά τους και η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία χαλαρώνει στις Κυκλάδες μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη και τα 6 τους παιδιά.

Το ζευγάρι αναχώρησε για Πάρο και ήδη απολαμβάνει ήρεμες, οικογενειακές διακοπές στο νησί, ενώ τα πρώτα Instagram stories δεν άργησαν να γίνουν. Η Ολυμπία Χοψονίδου ήταν αυτή που δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ανάμεσά τους και η χαλαρωτική αργιλοθεραπεία για το σώμα και δεν μπορούμε να πούμε πως δεν ζηλέψαμε.

Η Ολυμπία Χοψονίδου κάνει αργιλοθεραπεία στην Πάρο. Δεν πιστεύω να ζήλεψε κανείς;

Ολυμπία Χοψονίδου
 
 

Για το beauty fact, να σου πούμε πως ο άργιλος διεισδύει βαθιά στους πόρους του δέρματος και απορροφά τους ρύπους, ενώ ταυτόχρονα αποτοξινώνει, επουλώνει τις πληγές και δρα κατά της γήρανσης.

Ολυμπία ΧοψονίδουInstagram.com/olympiachop

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Ολυμπία Χοψονίδου, δεν θα μπορούσε να λείπει αυτό στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Σπανούλη, με τον οποίο δείπνησαν σε γνωστό εστιατόριο της Πάρου.

Instagram.com/olympiachop

Ο θρησκευτικός γάμος του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου, έλαβε χώρα το 2011. 2 χρόνια πριν, είχε πραγματοποιηθεί και ο πολιτικός τους γάμος. Το πρώτο τους παιδί, ο Θανάσης, ήρθε στον κόσμο το 2010. Ακολούθησαν ο Βασίλης (2012), ο Δημήτρης (2013), η Αιμιλία (2015), η Αναστασία (2017) και η Αλεξάνδρα που γεννήθηκε το 2020.

Το λόγια αγάπης του Βασίλη Σπανούλη, θα σε κάνουν να πιστέψεις ξανά στην αγάπη

Λίγο καιρό μετά την απόσυρσή του από το μπάσκετ, ο Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χαζτηνικολάου. Εκεί αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πιο γερό του στήριγμα, για όσο χρονικό διάστημα ο ίδιος ήταν αφοσιωμένος στην καριέρα του. «Η γυναίκα μου τραβάει τα περισσότερα. Θέλησα έναν σωστό άνθρωπο και σταθερό στις αξίες του και σκληρό για να μεγαλώσει μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι μια καταπληκτική μητέρα. Έχουμε μια καταπληκτική σχέση με τα παιδιά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Σπανούλης που απέδωσε φόρο τιμής στην Ολυμπία Χοψονίδου.

«Εγώ ήμουν γύρω από κάτι που λάτρευα. Η Ολυμπία ήταν συνέχεια στο σπίτι. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της. Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου, θυσίασε τα καλύτερά της χρόνια. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», κατέληξε ο Βασίλης Σπανούλης που θέλει να ανταποδώσει τα πάντα στο άνθρωπο που στάθηκε δίπλα του όσο κανείς άλλος, την Ολυμπία Χοψονίδου.

ladylike.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos