Η πρώτη φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη μετά από 1 χρόνο - Αγνώριστη μετά την απώλεια των κιλών της

07 Ιουλίου 2022 14:03

Εκτός τηλεόρασης βρίσκεται τον τελευταίο χρόνο η Αντελίνα Βαρθακούρη καθώς ήθελε να ξεκουραστεί, να βάλει τις σκέψεις της σε μια τάξη και να αποφασίσει για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Όλον αυτόν τον καιρό όμως έχει περιορίσει σε μεγάλο βαθμό και τις αναρτήσεις της στα social media και κρατά γενικότερα ένα αρκετά χαμηλό προφίλ. Μάλιστα, η Αντελίνα έχει κάνει και μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της καθώς αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και έγινε ξανά μελαχρινή ενώ έχει χάσει και πολλά κιλά.

 Αυτές τις μέρες λοιπόν βρισκόταν για διακοπές στην Σύμη μαζί με την οικογένειά της και το μεσημέρι της Τετάρτης 6/7 αποφάσισε για πρώτη φορά να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της με μαγιό, με την απώλεια των κιλών της να είναι τεράστια.

«Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι… Ξέσπασα στο φαγητό. Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει”» είχε εξομολογηθεί πριν αρκετό η Αντελίνα Βαρθακούρη στην εκπομπή «Love It».

 Η πρώτη φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη με μαγιό μετά την απώλεια κιλών
Η πρώτη φωτογραφία της Αντελίνας Βαρθακούρη με μαγιό μετά την απώλεια κιλών

Η μέθοδος που ακολούθησε η Αντελίνα για να χάσει κιλά

Η Αντελίνα είχε αποκαλύψει κάποια μυστικά της διατροφής της στους διαδικτυακούς της φίλους πριν λίγο καιρό μέσω Instagram.

 «Πάλεψα πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά.

Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη.

Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ», είχε πει σε ένα Q&A της στο Instagram.

Αντελίνα Βαρθακούρη δίαιτα

hyouweekly.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos