Σασμός: Ο Στέλιος Μάινας ξεκίνησε γυρίσματα για τη σειρά – Η πρώτη φωτογραφία

14 Ιουλίου 2022 19:13

Ο Σασμός είναι η σειρά η οποία αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη, «έγραψε» στις καρδιές των τηλεθεατών ενώ όλοι ανυπομονούν για τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Πολλές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς, με πολλούς χαρακτήρες να αποχωρούν, άλλους να πεθαίνουν και άλλους να εισέρχονται.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα δούμε να εισβάλουν στη σειρά, είναι και ο Στέλιος Μάινας, ο οποίος μάλιστα, αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα υποδυθεί έναν πολύ σημαντικό χαρακτήρα στη δραματική σειρά. Πιο συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μάινας θα ενσαρκώσει τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει από τους… νεκρούς για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Πετρή. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης και το αξιοσημείωτο είναι ότι η οικογένεια των Βρουλάκηδων τον θεωρούσε για χρόνια νεκρό.
Όπως είναι γνωστό, τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Μιχάλης Αεράκης μοιράστηκε για πρώτη φορά με τους διαδικτυακούς του ακολούθους φωτογραφία από τα παρασκήνια της επόμενης σεζόν, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει μάλιστα με τον Στέλιο Μάινα.

«Πρώτα γυρίσματα με τον φίλο μου Στέλιο Μάινα!» έγραψε χαρακτηριστικά ο τηλεοπτικός παπα-Μιχάλης στο Instagram.

tlife.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos