Πάρος: H Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στο νησί!

23 Ιουλίου 2022 19:34

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και η πιο μεγάλη της αγάπη είναι η όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με το γνωστό δικηγόρο σύζυγό της Θέμη Σοφό.

Όπως κάθε καλοκαίρι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βρίσκεται και φέτος μαζί με τις δύο κόρες και το γιό της στην Πάρο καθώς διατηρεί εξοχική κατοικία στο νησί. Βουτιές με τα παιδιά στη θάλασσα και χαλαρές βόλτες στα σοκάκια, αποτελούν την καλοκαιρινή ξεκούρασή της στο νησί όπου «γεμίζει» τις μπαταρίες της για τον επερχόμενο χειμώνα.

Όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις της η παρουσιάστρια, οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινούν χωρίς τον Θέμη Σοφό, ο οποίος συνεχίζει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Αθήνα και τον Ιούλιο, ενώ ο Αύγουστος είναι ο μήνας ο οποίος βρίσκει ολόκληρη της οικογένεια στο νησί.

Καθημερινά το πρόγραμμά της περιλαμβάνει παραλία, βουτιές και παιχνίδι με τα παιδιά της, ωστόσο υπάρχουν και στιγμές που θέλει να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της κάνοντας πράγματα που αγαπά.

Αυτό έκανε και το μεσημέρι της Παρασκευής 22/7 και αφού έβαλε τα παιδιά για ύπνο, απόλαυσε λίγο χρόνο μόνη της στην παραλία, χαλαρώνοντας κάτω από τον ήλιο με το αγαπημένο της βιβλίο.

{https://www.instagram.com/p/CgTfBvNj2UI/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/p/CgT8WU2jVef/?utm_source=ig_web_copy_link}

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos