Πάρος: O Σασμός πηγαίνει στην Πάρο για διακοπές!

24 Ιουλίου 2022 13:13

Ήταν η σειρά που αγάπησαν οι τηλεθεατές την απερχόμενη σεζόν, με σενάριο, σκηνοθεσία και ερμηνείες που καθήλωσαν.

Πρόκειται για το Σασμό, τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο οι πρωταγωνιστές του βρίσκουν χρόνο και για διακοπές αυτή την περίοδο!

Έτσι λοιπόν, δύο αγαπημένες πρωταγωνίστριες της σειράς, η τηλεοπτική Αργυρώ και η Θεοδώρα με τους συντρόφους, τους απολαμβάνουν διακοπές στην Πάρο!

Οι ηθοποιοί Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Δανάη Παππά, που ήρθαν κοντά και έγιναν φίλες μέσα από τη σειρά, «ψήφισαν» το φετινό καλοκαίρι Πάρο παίρνοντας ανάσες από τα απαιτητικά γυρίσματα και γεμίζοντας τις μπαταρίες τους ενόψει ενός απαιτητικού χειμώνα.

Οι δυο γυναίκες γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς και ανάμεσα τους γεννήθηκε μια όμορφη σχέση με αποτέλεσμα να επιλέξουν κοινές διακοπές στο νησί όπου ο σύντροφος της Δανάης, Λάμπρος Λάζαρης δραστηριοποιείται επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια.

Ανέμελη η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη με τον αγαπημένο της, Θανάση Τότσικα απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα της Πάρου αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Η Δανάη που επισκέπτεται το νησί κάθε χρόνο για αρκετές μέρες ήταν η καλύτερη ξεναγός.

Ακολουθήστε μας στο ΤΙικ Τοκ

Λιγο καιρό στις αρχες Ιουλιου πριν είχαν επισκεφτεί πάλι μαζί τα νησιά του Ιονίου γεγονός που αποδεικνύει ορι μέσα από τη δουλειά γεννήθηκε μια μεγάλη φιλιά.

sasmos paros23

      sasmos paros24

sasmos paros25

tinasmess.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos