Κωνσταντίνος Αργυρός: Η στιγμή που «λύγισε» μπροστά σε 50.000 θεατές - Δείτε τα βίντεο

31 Οκτωβρίου 2022 18:27

O Κωνσταντίνος Αργυρός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του μπροστά στους 50.000 θεατές, που παρακολούθησαν χθες τη μεγάλη συναυλία με τον 50 Cent στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας τραγουδιστής και ο διάσημος ράπερ σε μία ανεπανάληπτη μουσική συνύπαρξη, γνώρισαν την αποθέωση. Το κοινό κατέκλυσε το στάδιο την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ήταν τέτοιος ο παλμός, που ο Κωνσταντίνος Αργυρός «λύγισε», ενώ έδειχνε συγκλονισμένος, μπροστά στο κοινό που τον αποθέωνε. Μάλιστα, δεν σταμάτησε να υπενθυμίζει στους θαυμαστές του πως «μαζί γράφουμε ιστορία».

Ο δημοφιλής τραγουδιστής βγήκε για πρώτη φορά στη σκηνή στις 20:30 και ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη, ενώ έδωσε το σύνθημα για να αρχίσει το πάρτι, με τις μεγάλες επιτυχίες του. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συναυλίας κάλεσε τους φαν του, να ακολουθούν πάντα τα όνειρά τους.

 

@maria_theodoroy

♬ πρωτότυπος ήχος - Maria_Theodoroy

Ο θρυλικός 50 Cent έβαλε τη μοναδική του σφραγίδα στη συναυλία, παρασύροντας τους πάντες με τη μουσική του για περισσότερο από μιάμιση ώρα, ενώ καλησπέρισε την Αθήνα και δήλωσε θαυμαστής της Ελλάδας, ενώ τόνισε ότι σκοπεύει να ξανάρθει και για άλλες συναυλίες στη χώρα.

Σε βίντεο που «σάρωσαν» το TikTok τίποτα δεν μπορούσε να κρύψει τα συναισθήματα του Έλληνα τραγουδιστή. Ο ίδιος βιντεοσκοπήθηκε βουρκωμένος και να πιάνει το κεφάλι του, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει, μπροστά στο κοινό που ζητωκραύγαζε το όνομά του.

Σε άλλες στιγμές ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνομιλούσε με το κοινό του, ενώ ενθουσίασε και μία νεαρή θαυμάστριά του, λέγοντάς της ότι έχει πολύ όμορφα μάτια.

 Ο τραγουδιστής που τα τελευταία χρόνια έχει αποθεωθεί με τις επιτυχίες του, υποκλίθηκε μπροστά στους 50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας την ευγνωμοσύνη του απέναντι στο σπουδαίο αυτό γεγονός, που θεωρείται μία κομβική στιγμή στην καριέρα του, κάνοντας τον σταυρό του.

Ο κόσμος άρχισε να συρρέει στο ΟΑΚΑ από νωρίς το απόγευμα. Μεταξύ εκείνων που παρακολούθησαν τη συναυλία ήταν η Μαριάννα Λάτση, πλήθος τραγουδιστών, ηθοποιών, αθλητών και ανθρώπων της showbiz όπως ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο Σάκης Ρουβάς, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Κατερίνα Λιόλιου, η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Κέλλυ Κελεκίδου, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Ανδρομάχη, καθώς και άνθρωποι από τον χώρο των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ.

Το κλίμα ζέσταναν με τα opening acts τους οι Kings, o FY και η Josephine. Special guests, που έκαναν ντουέτα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ήταν ο Light και ο Rack. Στα decks ο DJ Bobito. Την παρουσίαση έκανε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η πρώτη green συναυλία στην Ελλάδα, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα δώσει μέρος από την αμοιβή του σε καμπάνια για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στη χώρα μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos