Υπέγραψε με τον Ατζούν πριν λίγες ώρες - Το πρόσωπο "φωτιά" που πετάει για Survivor All Star

01 Νοεμβρίου 2022 14:09

Πριν από λίγη ώρα το Tv-24.gr σας αποκάλυψε ποιος πρώην παίκτης του Survivor και μεγάλο όνομα γενικά δεν πρόκειται 100% να πάει στο All Star (δείτε εδώ το πρόσωπό του) αλλά τώρα θα σας δώσουμε το όνομα ενός παίκτη που έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο του Ατζούν και αναμένεται να ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά, να σημειωθεί πως τα πρόσωπα που θα υπογράψουν φέτος με την παραγωγή είναι πολύ παραπάνω από το κανονικό γιατί θέλουν να υπάρχουν καβάτζες. Ένας να χτυπήσει, ένας να αποχωρήσει οικειοθελώς, πρέπει να γίνουν γρήγορες κινήσεις. Στα συμβόλαια μάλιστα κάποιων παικτών αναφέρεται εξ' αρχής πως η παραγωγή θα κρίνει αν τελικά θα μπουν όντως στο παιχνίδι ή όχι... Και τώρα, πάμε στο θέμα μας...

Γη της ελιάς (1/11): Βγαλμένη από την ζωή - Απόψε η συνταρακτική σκηνή που θα αγγίξει πολλές γυναίκες
Ποιος υπέγραψε για το Survivor All Star
Συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης την προ προηγούμενη σεζόν, δηλαδή στο Survivor 4, και μονοπώλησε πολύ το ενδιαφέρον με την συμπεριφορά του. Μάλιστα, πολλοί τον έκραζαν κανονικότατα για το πρόσωπο και τον χαρακτήρα που έβγαζε προς τα έξω!

Όχι, δεν είναι ο Τριαντάφυλλος αλλά ο Αλέξης Παππάς! Αποκλειστικές πληροφορίες του Tv-24.gr αναφέρουν πως πριν από λίγες ώρες υπέγραψε το συμβόλαιο αφού συμφώνησε με όλους τους όρους του Ατζούν. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε δηλώσει στις κάμερες πως βρισκόταν σε συζητήσεις με την παραγωγή... Ε τώρα πάρθηκαν και η αποφάσεις. Για να δούμε πως θα πάει αυτό...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos