Γουίνι Χάρλοου: Φωτογραφήθηκε γυμνή

28 Απριλίου 2023 00:20

Η Γουίνι Χάρλοου, το διάσημο μοντέλο με τη λεύκη, φωτογραφήθηκε γυμνή για να διαφημίσει τη σειρά καλλυντικών της.

Συγκεκριμένα, πόζαρε για το εξώφυλλο του «Womens' Health Mag» και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα και βίντεο από το πρότζεκτ με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Γουίνι Χάρλοου φαίνεται να ποζάρει γυμνή πάνω σε ένα λευκό σκηνικό, στην άμμο, ενώ καλύπτει μερικά σημεία του σώματός της με ένα ύφασμα.
Το μοντέλο δημοσίευσε ακόμα, ένα βίντεο, στο οποίο χαμογελάει στον φακό. Στη λεζάντα της ανάρτησής της αναφέρθηκε στην αγάπη που τρέφει πλέον, για τον εαυτό της, σε αντίθεση με το παρελθόν.

«Πίσω στην παιδική μου ηλικία, όταν θα ευχόμουν σε ένα αστέρι να μην έμοιαζα όπως ήμουν, λόγω της γελοιοποίησης που δέχτηκα, δεν ονειρεύτηκα ποτέ πως όχι μόνο θα είμαι τόσο σίγουρη για το ποια είμαι, αλλά και θα ενθαρρύνω άλλους να κάνουν το ίδιο. Αν δεν μπορείς να σε αγαπήσεις, πώς μπορείς να περιμένεις να σε αγαπήσει κάποιος άλλος;», έγραψε η Γουίνι Χάρλοου.

Δείτε τις φωτογραφίες:
 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos