Πάμελα Άντερσον: Ποζάρει με το κόκκινο μαγιό του Baywatch που έμεινε στην ιστορία

28 Απριλίου 2023 16:34

Ωδή στην εποχή του “Baywatch” η νέα συλλογή μαγιό της Πάμελα Άντερσον, σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου και είναι εμπνευσμένη από το στυλ που είχαν τα μαγιό τη δεκαετία του 90′.

{https://www.instagram.com/p/Crg5FIQSKW3/?utm_source=ig_web_copy_link}

Η Άντερσον μιλώντας στην “Vogue”, με αφορμή την συνεργασία αυτή, δήλωσε: «Είμαι πάντα με μαγιό. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, οπότε είμαι πολύ καλή γνώστης όσον αφορά τα μαγιό“. Μάλιστα σύμφωνα με τη “New York Post” η Πάμελα Άντερσον εξηγεί πως: “Θέλω ένα μαγιό με το οποίο να μπορώ να μπω στη βάρκα, να κοιτάζω καβούρια με την ανιψιά μου στα βράχια και να μαυρίζω. Τώρα έχω τα μαγιό που θέλω.”

Τις εντυπώσεις φυσικά κλέβει το κόκκινο ολόσωμο μαγιό, παρόμοιο με αυτό που φορούσε το πρώην μοντέλο του “Playboy” στην θρυλική σειρά. Φορώντας το συγκεκριμένο μαγιό από την συλλογή, η σταρ του Χόλυγουντ ανακοίνωσε την νέα της συνεργασία, σε ένα post στο οποίο δηλώνει ενθουσιασμένη, σημειώνοντας πως το όνειρό της έγινε πραγματικότητα.

{https://www.instagram.com/p/CritE_OLDtw/?utm_source=ig_web_copy_link}

enikos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos