Ο Τζεφ Μπέζος και η Λόρεν Σάντσες χαλαρώνουν στο νέο γιοτ των 500 εκατομμυρίων δολαρίων

17 Μαϊος 2023 13:11

Ο Τζεφ Μπέζος και η σύντροφός του Λόρεν Σάντσεζ σάλπαραν με το ολοκαίνουργιο σούπερ γιοτ του ιδρυτή της Amazon. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να χαλαρώνει το απόγευμα της Δευτέρας στο πλοίο των 500 εκατομμυρίων δολαρίων

Η 53χρονη πρώην δημοσιογράφος φορώντας ένα ροζ μπικίνι και ο 59χρονος δισεκατομμυριούχος απολάμβαναν την «βόλτα» τους κατά μήκος των ακτών της Ισπανίας, σύμφωνα με το Page Six.

 {https://www.instagram.com/p/CsO44RyJ5gg/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==}

Το ζευγάρι, το οποίο ξεκίνησε να βγαίνει το 2019, έκανε ηλιοθεραπεία δίπλα-δίπλα στο τεράστιο σκάφος αναψυχής - το οποίο θεωρείται το ψηλότερο ιστιοπλοϊκό στον κόσμο, με ύψος 70 μέτρα, έχει ελικοδρόμιο και πισίνα και μπορεί να φιλοξενήσει 18 επισκέπτες - και απαιτεί πλήρωμα 40 ναυτικών.

Ο Μπέζος ξεκίνησε την κατασκευή του σκάφους, το οποίο ονομάζεται Koru, το 2018 αφού κατέθεσε μισό δισεκατομμύριο δολάρια. Ολοκληρώθηκε σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα τον Μάρτιο του 2023.

{https://www.instagram.com/p/CsAmQ8FOJh-/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==}

Η λειτουργία του Koru κοστίζει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

Ο Τζεφ Μπέζος έχει προσωπική περιουσία 114 δισεκατομμύρια δολάρια και είναι ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον Μπερνάρ Αρνό και τον Έλον Μασκ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos