Ο μεγαλύτερος γιος του Νικολά, Πιερ Σαρκοζί έπαιξε μουσική στη Μύκονο – Ποιος είναι ο Πιερ ή αλλιώς DJ Mosey

14 Ιουλίου 2024 14:50

Στη Μύκονο βρέθηκε ο πρωτότοκος γιος του Νικολά Σαρκοζί, Πιερ όχι μόνο για να απολαύσει τις ομορφιές του νησιού, αλλά και για να παίξει μουσική σε γνωστό εστιατόριο.

Ο Πιερ Σαρκοζί κάνει διεθνή καριέρα με το όνομα DJ Mosey και μάλιστα, προσπάθησε σκληρά να κρατήσει κρυφό το όνομά του και τη σχέση του με τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας, στα πρώτα χρόνια της καριέρας του.

«Προτιμώ να είμαι μουσικός χωρίς μέλλον, παρά ένας λαμπρός δικηγόρος» είχε δηλώσει στο παρελθόν κι αυτό γιατί ενώ ξεκίνησε να σπουδάζει νομική, τα παράτησε για να ακολουθήσει την μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

gios nikola sarkozy dj mosey.jpg

Ποιος είναι ο Πιερ Σαρκοζί
Ο Πιερ γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1985 στο Neuilly-sur-Seine και είναι το μεγαλύτερο παιδί του Νικολά Σαρκοζί. Η μητέρα του, Marie-Dominique Culioli, ήταν η πρώτη σύζυγος του πρώην Γάλλου προέδρου. Ο αδερφός του, Ζαν Σαρκοζί, είναι δημοτικός σύμβουλος στο διαμέρισμα Hauts-de-Seine.

Αν και όπως προαναφέραμε ξεκίνησε να σπουδάζει νομική, η μουσική είναι αυτή που τον έλκυε πάντα. Ο Curtis Mayfield, ο Marvin Gaye, ο Dr. Dre και ο Snoop Dogg ήταν τα είδωλα του. Αποφάσισε να μετατρέψει το πάθος του σε πραγματικό επάγγελμα. Προχώρησε και ίδρυσε το συγκρότημα Da Cream Chantilly παρά τη συμβουλή του πατέρα του. Ο νεαρός καλλιτέχνης ήξερε ότι έπρεπε να αποδείξει τον εαυτό του και προσπάθησε να κρύψει την καταγωγή του προκειμένου να εισχωρήσει στη βιομηχανία. Πήρε το ψευδώνυμο Mosey και συνεργάστηκε με τον Doc Gynéco το 2009. Ωστόσο, η συνεργασία τους δεν κατάφερε να κερδίσει τη δημόσια αναγνώριση. Ωστόσο, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε. Έκανε γνωριμίες με μεγάλους αστέρες της γαλλικής και αμερικανικής ραπ με τον Puff Daddy μάλιστα να του δίνει το κολακευτικό παρατσούκλι «Ο πρίγκιπας της Γαλλίας».

pierre sarkozy mykonos.jpg

Οι εμφανίσεις του στη Μύκονο

{https://www.instagram.com/p/C9IkgszoTgu/?utm_source=ig_web_copy_link}
Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο γιος του Νικολά Σαρκοζί βρέθηκε στο πάρτι του bar restaurant Byblos στη Μύκονο και με το ρόλο του DJ φρόντισε να διασκεδάσει τους θαμώνες του καταστήματος.

Ήταν η πρώτη φορά που ο DJ Mosey εμφανίστηκε ζωντανά στη Μύκονο, με την επίσημη ιστοσελίδα του bar restaurant να ενημερώνει πως θα βρίσκεται στο νησί για 4 βράδια.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos