Η Εριέττα Μανούρη απολαμβάνει λαχταριστό cheesecake στη Σίφνο

14 Ιουλίου 2024 16:17

Η Εριέττα Μανούρη, μετά το τέλος των γυρισμάτων από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης με φίλους στα ελληνικά νησιά.

Η ίδια κάνει συχνά αναρτήσεις από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στη Σίφνο και όπως φαίνεται η ηθοποιός ανυπομονούσε για τον συγκεκριμένο προορισμό, προκειμένου να απολαύσει τα φαγητά και τα γλυκά του νησιού.

{https://www.instagram.com/p/C861tlsoQiC/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/p/C9RxEaJI_Ef/?utm_source=ig_web_copy_link}

Η Εριέττα Μανούρη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου δείχνουν τα μαγευτικά τοπία της Σίφνου και τα λαχταριστά πιάτα που φαίνεται να την ενθουσίασαν ιδιαίτερα. Η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: « Ένα χρόνο περίμενα να φάω αυτό το cheesecake. Παναγία μου».

 

Η Εριέττα Μανούρη έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της, ως Βαλεντίνη Σταμίρη, στις «Άγριες Μέλισσες», ενώ στη συνέχεια πρωταγωνίστησε μαζί με τον Χρήστο Λούλη, τη Θάλεια Ματίκα και τον Ιωάννη Παπαζήση, στους δύο τελευταίους κύκλους της σειράς «Όρκος». Το φετινό χειμώνα την απολαύσαμε στη μακροβιότερη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», που ήταν ζευγάρι με τον Στάθη Κόικα.

{https://www.instagram.com/p/C2Fj9eVIKp6/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos