Ντουέτο-έκπληξη του Σταμάτη Γονίδη με τον Βασίλη Δήμα - Δείτε backstage φωτογραφίες από το video clip

05 Σεπτεμβρίου 2024 14:16

Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου τους ντουέτου, που είχε τίτλο «Σήκω και ζήσε» ο Σταμάτης Γονίδης και ο Βασίλης Δήμας ενώνουν και πάλι τις φωνές τους, σε ένα τραγούδι, που θα γίνει ο νέος ύμνος για τη γυναίκα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες μπήκαν στο στούντιο και ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι με τίτλο «Η γυναίκα που αγαπάει», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Sonar Music.

Πρόκειται για μία δισκογραφική σύμπραξη, με την οποία επισφραγίζεται η μακροχρόνια φιλία, η συνεργασία και η κουμπαριά των δύο τραγουδιστών, που το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο Σταμάτης Γονίδης, που έχει γράψει αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες,μας παρουσιάζει ακόμη μία, που είναι φυσικά αφιερωμένη στη μόνιμη πηγή έμπνευσής του, τη γυναίκα.

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ πραγματοποιήθηκαν στην Αταλάντη σε σκηνοθεσία του Πέτρου Σκούτα, ενώ η ενορχήστρωση και παραγωγή του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή του πρόσφατα βραβευμένου με Grammy award, Aντρέα Γιατράκου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το φετινό χειμώνα ο Σταμάτης Γονίδης θα φιλοξενήσει στο νυχτερινό κέντρο, που θα εμφανιστεί, τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Βασίλη Δήμα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos