Η Σοφία Αλιμπέρτη μάς δείχνει πώς πέρασε το καλοκαίρι της με ένα βίντεο στο Instagram Κύριο

05 Σεπτεμβρίου 2024 14:37

Η Σοφία Αλιμπέρτη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου μας δείχνει πώς πέρασε το καλοκαίρι της.

Η ίδια συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο προφίλ της στο Instagram, ενώ σίγουρα από τις πιο αγαπημένες της εποχές είναι το καλοκαίρι, το οποίο το περνά στο αγαπημένο της νησί και προσωπικό της παράδεισο, την Πάρο.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον Γιάννη Πάριο, τον Μιχαήλ Βαρθακούρη και τον good job nicky -ο πρώτος ασχολείται με τη φωτογραφία και ο δεύτερος τα βήματα του πατέρα του στη μουσική. Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της: «Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social media… Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι».

Η Σοφία Αλιμπέρτη, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο, όπου βλέπουμε διάφορες φωτογραφίες από το καλοκαίρι της και δείχνει στους followers της πώς πέρασε στις διακοπές της. Ανέμελη και χαμογελαστή, τη βλέπουμε να ποζάρει με τους φίλους της, ενώ σε ένα στιγμιότυπο τη βλέπουμε και με μαύρο μπικίνι.

{https://www.instagram.com/reel/C_f7dZAI_pE/?utm_source=ig_web_copy_link}

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos