Στη Μύκονο το καυτό κορίτσι του παγκόσμιου στίβου, η 20χρονη Clara Fernandez με τον γοητευτικό σύντροφό της Marc Lerch

06 Σεπτεμβρίου 2024 13:40

Ελληνικές διακοπές στην κοσμοπολίτικη Μύκονο απόλαυσαν το καυτό κορίτσι του παγκόσμιου στίβου, η 20χρονη Clara Fernandez με τον επιχειρηματία σύντροφό της Marc Lerch.

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και αχώριστο και ήταν λογικό να χαρίσει στον φωτογραφικό φακό που τούς εντόπισε σε παραλία του νησιού, τρυφερά ενσταντανέ του στη θάλασσα.

Η Clara είναι ήδη μεγάλο αστέρι στον παγκόσμιο στίβο, εκπροσωπώντας την πατρίδα της, την Ισπανία στα κορυφαία διεθνή τουρνουά. Η όμορφη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ έχει κατακτήσει παραπάνω από 21 μετάλλια στην καριέρα της, ενώ έχει υπογράψει συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με κορυφαία φίρμα αθλητικών ειδών.

Και δεν είναι μόνο ότι είναι πολύ όμορφη και καλλίγραμμη, αλλά έχει και μία εξωστρέφεια που λίγες αθλήτριες της ηλικίας της διαθέτουν, παγκοσμίως. Δεν είναι τυχαίο που η Clara Fernandez μετρά μέχρι στιγμής πάνω από 500 χιλιάδες ακόλουθους στο TikTok και το Instagram και είναι εξαιρετικά αγαπητή.

Όσο για τον σύντροφό της, την έχει στα ώπα ώπα και την προσέχει σαν... τα μάτια του όμως και εκείνη είναι το ίδιο ερωτευμένη μαζί του.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

clara fernandez1

 

clara fernandez2

clara fernandez3

clara fernandez4

clara fernandez5

clara fernandez6

 

 

gossip-tv.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos