Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με μαύρο μπικίνι στη Μύκονο -Απολαμβάνει τις βουτιές της με τον Νίκο Συρίγο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο αγαπημένος της Νίκος Συρίγος βρέθηκαν στην Μύκονο για να περάσουν κάποιες μέρες διακοπών.

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια και δεν κρύβει τον έρωτά του. Πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις και συνηθίζουν να κάνουν εξορμήσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Θυμίζουμε ότι προς το τέλος Ιουλίου η τραγουδίστρια δημοσίευσε φωτογραφίες από την Αστυπάλαια, και λίγο αργότερα και ο δημοσιογράφος.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με μπικίνι στη Μύκονο
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι μια από τις πιο αγαπητές τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, με πολλές επιτυχίες και πολλούς fans σε όλη της Ελλάδα.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της τραγουδίστριας δεν σταματούν, καθώς βρίσκεται σε περιοδεία λόγω συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, όμως προσπαθεί να βρίσκει χρόνο και για την προσωπική της ζωή.

Ο φωτογραφικός φακός έπιασε επ' αυτοφώρω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Νίκος Συρίγο να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στη Μύκονο.

zoyganeli sirigos magio

zouganeli sirigos

zouganeli 1

zouganeli1 1

 


Όπως είδαμε στις φωτογραφίες η τραγουδίστρια φόρεσε ένα κλασσικό μαύρο μπικίνι. Σικάτο και απλό, σε γραμμή που κολακεύει το σώμα. Το συνδύασε με γυαλιά ηλίου και ψάθινο καπέλο.

Ο Νίκος Συρίγος μιλώντας στην εκπομπή «Fay's Time» αναφέρθηκε στην σύντροφό του λέγοντας: «Θαυμάζω τα πάντα στην Ελεωνόρα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους δίπλα της καλύτερους. Στο μυαλό μου είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό κι η ψυχή μου έχουν ανοίξει».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στις διαφωνίες που έχουν μεταξύ τους: «Πολλές φορές, διαφωνούμε για τον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει ότι "δεν χρειάζεται να είσαι τόσο έντονος κι αδιάλλακτος στις απόψεις σου"», είπε κλείνοντας, ενώ για το ενδεχόμενο ενός γάμου, πρόσθεσε: «Δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτής της διαδικασίας του γάμου».

«Η Ελεωνόρα έχει πάρει στα χέρια της κι έχει τραγουδήσει τραγούδια πολύ μεγάλων στιχουργών, τον Νίκο Συρίγο θα τραγουδήσει; Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει τους δικούς μου στίχους», πρόσθεσε ο ίδιος.

bovary.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos