Ιζαμπέλλα Φούλοπ – Γιώργος Δερβίσης: Aύγουστο bachelorette πάρτι στη Σέριφο...Δεκέμβριο γάμος

Παρόλο που ο γάμος τους σχεδιάζεται να γίνει κοντά στα Χριστούγεννα, η ηθοποιός Ιζαμπέλλα Φούλοπ και ο πολίστας της εθνικής ομάδας Γιώργος Δερβίσης έκαναν πριν από λίγες ημέρες τα bachelor πάρτι τους.

Βachelorette πάρτι στη Σέριφο έκανε η Ιζαμπέλλα Φούλοπ αρκετούς μήνες πριν από τον γάμο της με τον Γιώργο Δερβίση. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, γιατί επέστρεψα από το bachelorette πάρτι μου, που πραγματοποιήθηκε στη Σέριφο με τις καλές μου φίλες. Πήρα την απόφαση να το κάνω τώρα, γιατί μετά η καθεμία επιστρέφει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και δεν θα μπορούσαμε να βρούμε άλλη κοινή ημερομηνία μέχρι τον γάμο, που θα γίνει τον Δεκέμβριο», αποκαλύπτει η μέλλουσα νύφη στη Realnews.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είχα στο πλευρό μου την αδελφή μου, Ελεάννα, η οποία εργάζεται ως social media manager στον Καναδά και μου λείπει πολύ», λέει με συγκίνηση η ηθοποιός και συνεχίζει: «Περάσαμε υπέροχα στη Σέριφο με τις φίλες μου. Στο πλευρό μου ήταν και η μία από τους κουμπάρους μας, η Μαρίσια Παναγιωτοπούλου, η οποία είναι παιδική φίλη μου. Εχουμε μεγαλώσει μαζί και την αγαπώ πολύ». Από την παρέα τους δεν έλειπε και η άλλη αδελφή της Ιζαμπέλλας, Ραφαέλλα Φούλοπ, αλλά και οι καλές φίλες της Βασιλική Ρούσσου, Κωνσταντίνα Ντόκορου, Φαίδρα Πολίτη και Δάφνη Πολίτη. Η Σέριφος αποτελεί το αγαπημένο νησί της παρέας, γιατί εκεί έκαναν τις πρώτες τους διακοπές ως έφηβες. Βουτιές στη θάλασσα, γέλια, πειράγματα, τραγούδι και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες συνέθεταν την ολιγοήμερη απόδρασή τους.

Τηλεοπτικό comeback

Μετά τον ρόλο της στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας», η Ιζ. Φούλοπ θα συμμετάσχει φέτος στο νέο σίριαλ του Alpha «Διάφανη αγάπη». Πρόκειται για μια αστυνομική σειρά, σε σενάριο Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή και σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρασιδάκη. Εκείνη υποδύεται τη Βαλέρια, που δουλεύει στη νύχτα και είναι πληροφοριοδότης του αστυνόμου Στέφανου Λεοντή (τον υποδύεται ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης), ο οποίος δολοφονείται. Μετά τη δολοφονία, εκείνη κρύβεται για να προστατέψει όχι μόνο τον εαυτό της, αλλά και το παιδί της.

Realnews.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos