Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια σε φωτορεπορτάζ από το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο

15 Σεπτεμβρίου 2024 15:58

Μετά τον εντυπωσιακό γάμο τους στην Πύλο και τα πάρτι στο Costa Navarino, το ζευγάρι έφτασε στο νησί των Ανέμων, με τους paparazzi να βρίσκονται σε εγρήγορση.

Μαζί τους ήταν και τα πεθερικά του «Greek Freak» που συνόδευαν τους νεόνυμφους στις περισσότερες από τις εξόδους τους, στα Ματογιάννια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ περνούν κάθε καλοκαίρι τις διακοπές τους στην Ελλάδα. Είναι γονείς τριών παιδιών που όπως έχουν πει, είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του πρακτορείου NDP, Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια, έκαναν βόλτες στα σοκάκια της Χώρας και χαιρετούσαν εκείνους που τους αναγνώριζαν. Ο σταρ του NBA απέφυγε να σταματήσει για δηλώσεις μπροστά στις κάμερες που τον πολιορκούσαν.

Σε μία από τις δημόσιες εμφανίσεις του στα σοκάκια της Χώρας ο «Greek Freak» συνάντησε τους paparazzi του νησιού οι οποίοι του ευχήθηκαν για το ευτυχές γεγονός. Ωστόσο εκείνος, παρέμεινε αμίλητος και τους προσπέρασε χωρίς να πει κουβέντα.

 

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με την Μαράια Ριντλσπρίγκερ θα χρειαστεί βέβαια σύντομα να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, καθώς η νέα σεζόν στο NBA ξεκινάει τον Οκτώβριο.

newsit.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos