Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το περιστατικό που έζησε στην Πάρο: "Μία κοπέλα μου χάιδεψε την κοιλιά και μου είπε με το ''καλό''"

16 Σεπτεμβρίου 2024 12:06

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα με το "Happy Day” το πρωί της Δευτέρας και μέσα από την εκπομπή της αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο, μία φήμη όπου ξεκίνησε με κάποιες φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram και την έδειχναν με φουσκωμένη κοιλίτσα.

tsimtsili paros

Έτσι, η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων ότι: "Δε το αντέχω. Εγώ να σας πω τη δική μου εμπειρία. Παίρνω τα 2-3 κιλά του καλοκαιριού και μου γράφει μια, "άντε, με το καλό το μωρό, είσαι έγκυος;”. Απαντάω επί τούτου την ίδια μέρα για να μη γίνει θέμα, "σε ευχαριστώ πάρα πολύ, δεν είμαι έγκυος, είναι οι καλοκαιρινές ατασθαλίες” και αντί όλο αυτό να μη γίνει θέμα επειδή απάντησα, έγραφαν: "Έγκυος η Σταματίνα; Τι απάντησε;”. Πολλοί δε έμπαιναν καν να δουν τι απάντησε και δεχόμουν ευχές μέχρι που έρχεται μια κοπέλα στην Πάρο, μου χαϊδεύει την κοιλιά και μου λέει "με το καλό”. Την ευχαρίστησα και της είπα ότι δεν είμαι έγκυος. Ντε και καλά να μου πουν ότι μεγάλωσε η κοιλιά μου. Είναι έτσι ο σωματότυπός μου. Θα πάρω δυο κιλά το καλοκαίρι, θα τα χάσω. Δυο εβδομάδες έχει πέσει ράψιμο για να μπούμε στα φουστάνια, με ρούφηγμα μαζί”.

πηγή: missbloom.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos