H Ανθή Σαλαγκούδη γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της στην Σέριφο [εικόνες- βίντεο]

Φουλ ερωτευμένοι είναι η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor Ανθή Σαλαγκούδη και ο φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός και οι δυο τους έχουν γίνει αχώριστοι.

Το ζευγάρι, πέρασε το φετινό καλοκαίρι κάνοντας μαζί διακοπές σε πολλούς προορισμούς και τώρα ήταν μαζί και για τα γενέθλια της Ανθής στην όμορφη Σέριφο.

salagoudi serifos1

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος έκλεισε τα 40 και ο σύντροφός της και γνωστός φωτογράφος φρόντισε να της κάνει μία υπέροχη έκπληξη και να της παρουσιάσει μια όμορφη τούρτα.

salagoudi tourta

Το ζευγάρι βγήκε για ρομαντικό δείπνο δίπλα στη θαλασσα και μπορεί να ήταν μόνο οι δυο τους αλλά ο σύντροφός της, εκτός από την τούρτα - εκπληξη φρόντισε μέσω βιντεοκλήσης να έχουν... διαδικτυακά κοντά τους και φίλους τους προκειμένου όλοι μαζί να τραγουδήσουν στην Ανθή το γενέθλιο τραγούδι.

salagoudi tragoudi

Η Ανθή Σαλαγκούδη δημοσίευσε στο Instagram στιγμιότυπα από αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια της και έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών: «Ωραία είναι τελικά τα #40. Ειδικά όταν έχεις ωραίους ανθρώπους δίπλα σου. Cheers στα επόμενα» δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του Κοσμά Κουμιανού.

salagoudi serifos2

Μάλιστα, η δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη είχε αναφέρει για τον αγαπημένο της: «Αγαπώ τη συνέπεια που έχει στα λόγια και στις πράξεις που τα ακολουθούν, το χιούμορ και την καλοσύνη του. Σίγουρα μέσα από αυτή τη σχέση έχει βελτιωθεί η φωτογένειά μου, όπως διαπιστώσατε κι εσείς!»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram


{https://www.instagram.com/p/C__SoSONn11/?utm_source=ig_web_copy_link}



πηγή: mag.sigmalive.com










Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos