Η Χριστίνα Πολίτη συνεχίζει τα μπάνια και ποζάρει με μπικίνι στη Μύκονο

13 Οκτωβρίου 2024 12:44

Η Χριστίνα Πολίτη αποφάσισε να ταξιδέψει στη Μύκονο για το Σαββατοκύριακο και πόσταρε μια φωτογραφία της με μπικίνι στο Instagram.

Με τον καιρό να θεωρείται ακόμα κατάλληλος για βουτιές, πολλοί είναι εκείνοι που συνεχίζουν τις δροσερές βουτιές και τις εξορμήσεις στις ελληνικές παραλίες. Μάλιστα, στο Instagram, αρκετοί συνεχίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από τις αποδράσεις τους στη θάλασσα, είτε για να βουτήξουν είτε απλά για να απολαύσουν την ηρεμία και τη χαλάρωση που προσφέρει.

Ανάμεσα σε εκείνους που συνεχίζουν τις καλοκαιρινές αποδράσεις είναι και η Χριστίνα Πολίτη, η οποία αποφάσισε να περάσει το weekend στη Μύκονο και να απολαύσει τις ομορφιές που προσφέρει τον Νησί των Ανέμων τον Οκτώβριο.

Η Χριστίνα Πολίτη διατηρεί έναν δραστήριο λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και από τα ταξίδια της.

Οπότε, η ίδια δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και μια φωτογραφία στο Instagram από το ταξίδι της στη Μύκονο, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με μπικίνι.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Πολίτη βρίσκεται σε beach bar  στη Μύκονο και φωτογραφίζεται με μπλε μπικίνι στην άμμο.

«Οκτώβριος στη Μύκονο» έγραψε η Χριστίνα Πολίτη στη λεζάντα της φωτογραφίας, με τους followers της να της αφήνουν πολλά likes και σχόλια κάτω από την ανάρτηση.

Δείτε τη Χριστίνα Πολίτη με μπικίνι:

{https://www.instagram.com/p/DA--HDaA0Hz/?utm_source=ig_web_copy_link}

Η Μύκονος είναι μια διαχρονική επιλογή για όσους αγαπούν τα ελληνικά νησιά, ενώ πολλοί την επισκέπτονται και μετά το καλοκαίρι, όταν ακόμα ο καιρός ευνοεί τα μπάνια, αλλά έχει λιγότερο κόσμο και απολαμβάνουν πιο ήρεμες διακοπές.

bovary.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos