×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 - Psts.gr

Πρόσφατα οι θεωρίες της βαρύτητας προτάθηκε ότι μπορούν να θεωρηθούν ως επεκτάσεις της θεωρίας της βαρύτητας του Αϊνστάιν .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013 00:42

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη Νάξο

Τη ΝΑΞΟ επισκέπτεται από εχθές ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννης Μαχαιρίδης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλούμε το λαό και τη νεολαία της Πάρου να καταδικάσουν με κάθε τρόπο μαζικά και αποφασιστικά τη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι από φασίστες της Χρυσής Αυγής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Κύθνο πήγε ο Αντιπεριφερειάρχης Αντώνης ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ στις 14 ΣΕΠ συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής , όπου συμμετείχε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Τάσος «ΙΑΒΕΡΗΣ» Μαρκουΐζος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parianostypos.gr, θα βρίσκεται στην Πάρο την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους η ανοικτή συγκέντρωση των απεργών εκπαιδευτικών της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 19:23

Επιστολή Παναγιώτη Ρήγα…

...στον Πρόεδρο της Βουλής για τις εγκληματικές δράσεις της Χρυσής Αυγής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τις 4 έως και τις 6 Οκτωβρίου 2013 θα βρεθούν στην Πάρο, καλεσμένοι της ΚΔΕΠΑΠ, μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 15:11

Αποκαταστάθηκε η βλάβη στο «ΣΗ ΤΖΕΤ 2»

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΤΑΧ «ΣΗ ΤΖΕΤ 2» Ν.Π. 10571, ότι κατά τον προγραμματισμένο έλεγχο προετοιμασίας απόπλου, διαπιστώθηκε ακανόνιστη λειτουργία των κύριων μηχανών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 15:04

Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στην Πάρο

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Πάρου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προτίθεται να διοργανώσει «Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών» κατά τη χειμερινή περίοδο 2013-2014, με τα παρακάτω προγράμματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos